LEGION RUN

Το LegionRunείναι ένα μοναδικό eventδύναμης, συνεργασίας και διασκέδασης, στο οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να ξεπεράσουν μία σειρά εμποδίων σε έναν στίβο «μάχης» συνολικής απόστασης 5 χλμ.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το LegionRunθα φιλοξενηθεί στις 6 Μαΐου αρκετά κοντά στην Αθήνα, σε έναν καταπληκτικό χώρο όπως είναι ο Ιππόδρομος Αθηνών, ο οποίος προσφέρει απίστευτες δυνατότητες, όπως άνετο parking, τεράστιο χώρο για προθέρμανση και υποδοχή των συμμετεχόντων, μεγάλο και ιδανικό χώρο για Promotionκαι για τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα φιλοξενήσει το foodcourt.

Εδώ μπορείτε να δείτε videoαπό την περυσινή διοργάνωση : 

Όποια μέλη ενδιαφέρονται, μπορούν να μπουν στο www.legionrun.comκαι χρησιμοποιώντας τον promocode:poesgrνα τύχουν έκπτωσης 35% επί της αξίας.

 

PIZZAFAN

Διαβάστε όλη την προσφορά εδώ

 

logo karta 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club - Π.Ο.Ε.Σ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών πέτυχε αποκλειστική συνεργασία με την κάρτα υγείας ΕΥ Club εξασφαλίζοντας ειδικά προνόμια και παροχές για όλα τα μέλη της και τις οικογένειές τους. Μια μοναδική προσφορά για ευρωπαϊκό επίπεδο Υγείας, με εξαιρετικές εκπτώσεις και ειδικά προνόμια.

Δείτε αναλυτικά την προσφορά και τις παροχές της κάρτας υγείας ΕΥ Club - Π.Ο.Ε.Σ.

Παροχές & προσφορά 

Η κάρτα υγείας EY Club - Π.Ο.Ε.Σ εξασφαλίζει σε όλους τους κατόχους - μέλη της Π.Ο.Ε.Σ καθώς και στις οικογένειές τους (συζύγους, τέκνα), πρόσβαση σε ένα δίκτυο επιλεγμένων ιδιωτών ιατρών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικών για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.

Τα πλεονεκτήματα και τα ειδικά προνόμια που θα αποκτήσουν τα μέλη της Π.Ο.Ε.Σ. μέσω της κάρτας ΕΥ Club - Π.Ο.Ε.Σ., είναι:

1. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

   1. ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

    Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας απεριόριστων διαγνωστικών εξετάσεων, τόσο σε δίκτυο συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων, όσο και στις διαγνωστικές μονάδες ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων, ως εξής (οι τιμές διαμορφώνονται αναλόγως της εξέτασης και του διαγνωστικού κέντρου):

      1.1. Διαγνωστικές εξετάσεις με χρήση ασφαλιστικού φορέα, με έκπτωση έως 50% στο ποσό που δεν καλύπτεται από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

      1.2. Διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς χρήση ασφαλιστικού φορέα σε τιμές Φ.Ε.Κ. (κρατικού τιμολογίου)

    1.3. Διαγνωστικές εξετάσεις που δεν περιλαμβάνονται στο Φ.Ε.Κ., θα παρέχονται με σημαντική έκπτωση, έως και 50% επί του εκάστοτε ιδιωτικού τιμοκαταλόγου.

    2. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

     Παρέχεται η δυνατότητα ιατρικών επισκέψεων δωρεάν, ή με προσιτή (αναλόγως της ειδικότητας, της περιοχής και του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου) συμμετοχή του ασφαλισμένου, στο δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών πανελλαδικά και στα τακτικά ιατρεία των συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Καλύπτονται και όλα τα έκτακτα περιστατικά.

2. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

   ΝΟΣΗΛΕΙΑ

   Παρέχεται νοσηλεία σε συμβεβλημένα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, με έκπτωση έως και ποσοστού 50%.

   Οι εκπτώσεις ισχύουν, τόσο για ιδιωτικές νοσηλείες, όσο και για νοσηλείες στις οποίες συμμετέχει ο κύριος ασφαλιστικός φορέας, με έκπτωση έως 50% στο ποσό που δεν καλύπτεται από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

3. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

   Παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν χρήσης ασθενοφόρου για περιπτώσεις διακομιδών προς συμβεβλημένα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα για νοσηλεία (πολεοδομικά συγκροτήματα Αθηνών & Θεσσαλονίκης).

    Σε περιπτώσεις που δεν προκύπτει νοσηλεία, οι ανωτέρω διακομιδές γίνονται με έκπτωση έως και 50%.

4. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

   Παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν στοματικού ελέγχου από συνεργαζόμενους οδοντιάτρους. Σε περίπτωση που χρειαστούν οδοντιατρικές εργασίες, αυτές διενεργούνται με έκπτωση έως και 60%.

5. 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

        μέσω του ειδικού συντονιστικού τμήματος εξυπηρέτησης μελών, υπό την εποπτεία ιατρού. 

Ό,τι και εάν χρειαστείτε σχετικά με την ιατρική σας φροντίδα και περίθαλψη,
ΠΡΙΝ κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια, ΚΑΛΕΣΤΕ μας.
Είμαστε εδώ για εσάς 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Για ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα  

entypo-photo

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για τα μέλη της Π.Ο.Ε.Σ., αλλά και τις οικογένειές τους ισχύει η κάτωθι προσφορά:

Ετήσιο κόστος απόκτησης της θεματικής κάρτας υγείας EY Club - Π.Ο.Ε.Σ.  

Κάρτας υγείας

Αξία κάρτας

Έκπτωση

Τελική τιμή

Ατομική κάρτα*

100,00 €

40%

60,00 €

Οικογενειακή κάρτα*
(έως 6 μέλη της ίδιας οικογένειας)

430,00€

77%

100,00€

*    Επιπλέον της οικονομικής πρότασης: 

  1. Η διάρκεια των καρτών υγείας θα είναι 14 μήνες από 12 μήνες.
  2. Παρέχεται δωρεάν η δυνατότητα αναβάθμισης  σε EYLadiesγια τις κυρίες, χωρίς επιπλέον χρέωση.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ

Με την παραλαβή της θεματικής Κάρτας Μέλους EY Club - Π.Ο.Ε.Σ., αποκτάτε συγχρόνως την Κάρτα Μέλους "ΣΥΜΒΟΛΗ".

Με την Κάρτα Μέλους "ΣΥΜΒΟΛΗ" απολαμβάνετε νομικές συμβουλές εντελώς δωρεάν.

Η διάρκεια της Κάρτας "ΣΥΜΒΟΛΗ"  είναι ετήσια.

Για να αποκτήσετε την κάρτα υγείας ΕΥ Club - Π.Ο.Ε.Σ., πατήστε σε μία από τις παρακάτω αιτήσεις:

                                                       Νέα Έκδοση Office                Παλιά Έκδοση Office 

                             aitisi aitisi

Διαδικασία της Online παραγγελίας έκδοσης κάρτας υγείας EY Club - ΠΟΕΣ:

Ο ενδιαφερόμενος στρατιωτικός κατεβάζει το αρχείο της αίτησης εγγραφής (συνολικά 2 σελίδες με τους όρους συμμετοχής).

Συμπληρώνει τα στοιχεία του στην αίτηση εγγραφής και αποστέλλει το αρχείο ως συνημμένο στην Περιφερειακή  Ένωση στην οποία ανήκει, η οποία, αφού διαπιστώσει ότι πρόκειται για μέλος της στρατιωτικό, αποστέλλει στη συνέχεια την αίτηση στο EY Club.

Εντός της ίδιας ή επόμενης εργάσιμης ημέρας, θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά από το Τμήμα Επικύρωσης EY Club με τον αιτούντα, για την επιβεβαίωση των στοιχείων και τον καθορισμό της ημέρας και ώρας (χρονικό διάστημα) της παράδοσης της κάρτας / καρτών υγείας.

Λογαριασμοί Email ανα Περιφερειακή Ένωση

ΕΣΠΕΑ  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΣΠΕΑΜΘ   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΣΠΕΔΜ   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΣΠΕΣΕ   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

yava