Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χίος, 21 Μαΐου 22

     Μεγάλη ημέρα η σημερινή και σταθμός για την Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Χίου, καθώς σήμερα είχαμε την μεγάλη τιμή να φιλοξενούμε στο διαμάντι του Αιγαίου, τον τέως Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) Συνταγματάρχη (ΣΔΓ) ε.α. κ. Τσουκαράκη Ανέστη και τον Πρόεδρο Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ) και μέλους Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.Ε.Σ., Ανθλγό (ΥΠ-Π) κ. Τσαπρούνη Βάϊο.

     Στην συγκέντρωση με τα μέλη της Ένωσης, στην περιοχή του Χαλκειούς, υπό ευχάριστο, θερμό και οικογενειακό κλίμα κατά την οποία τέθηκαν, πολλά σοβαρά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των στρατιωτικών και των οικογενειών τους. Διακατεχόμενοι από πολλών ετών εμπειρία, επίλυσαν όλες τις απορίες μας,  μεταλαμπάδευσαν τις απαραίτητες γνώσεις -  κατευθύνσεις και διαβεβαίωσαν πως θα σταθούν στο πλευρό όλων των στρατιωτικών, για οποιοδήποτε θέμα προς επίλυση. 

     Ο Πρόεδρος το ΔΣ και τα Μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου ευχαριστεί θερμά και ολόψυχα τον κ. Τσουκαράκη Ανέστη και τον κ. Τσαπρούνη Βάϊο, οι οποίοι με  την παρουσία τους, αποτέλεσαν την εφαλτήριο δύναμη ώστε να συνεχίσουμε το σοβαρό και συνάμα δύσκολο έργο μας και με τον ενθαρρυντικό τους λόγο μας ενέπνευσαν να συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συνάδερφο.

 

 

 

           -Ο-            

 

 

Προέδρος

 

 

 

 

 

Κουτσουράδης Νικόλαος

                                                    

 

ΕΠΟΠ Επχίας (ΠΖ)

 

 

6975593281