Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, συναντήθηκε την Τρίτη 18 Μαΐου 2021, στο γραφείο του στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του ΔΣ, Συνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη, το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α.), Ανθυπασπιστή Παντελή Ζερβούδη και τον Ανθυπασπιστή Αναστάσιο Τσάκαλο, από τη γραμματεία της Π.Ο.Ε.Σ.

Κατά τη συνάντηση αναπτύχθηκε συζήτηση σε πολύ φιλικό τόνο, αντηλλάγησαν απόψεις και εκφράστηκε και από τις 2 πλευρές η διάθεση για συνεχή αμφίδρομη επικοινωνία.

Ο κ. Υφυπουργός δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εν ενεργεία στρατιωτικοί ως μια ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς αυτούς, καθόσον όπως τόνισε, μαζί με τους λοιπούς υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας φυλάττουν Θερμοπύλες και υπερβάλλουν εαυτούς ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η Χώρα μας, σχετικά με τις υβριδικές απειλές που δέχεται, τις μεταναστευτικές ροές και την έκρηξη της πανδημίας.

Εκ μέρους της Π.Ο.Ε.Σ. ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. παρέδωσε στον κ. Υφυπουργό αναμνηστική πλακέτα.

 ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ 18-5-2021 by ΠΟ ΕΣ on Scribd