Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

18
Πεμ, Απρ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                Καστοριά, 5 Φεβρουαρίου 2021

        Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021, αντιπροσωπεία μελών του ΔΣ της ΕΣΠΕΕ Καστοριάς συναντήθηκε με την Βουλευτή Καστοριάς ΣΥΡΙΖΑ κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου , στο γραφείο της στην πόλη της Καστοριάς.

        Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό  κλίμα. Το ΔΣ κατέθεσε υπόμνημα και ενημέρωσε την κα. Βουλευτή  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, αλλά και για  θέματα που απασχολούν σε γενικό επίπεδο τους στρατιωτικούς, με βάση τις προτάσεις της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ).

        Αναλυτικότερα αναπτύξαμε στην κα. Βουλευτή μεταξύ άλλων, τις τελευταίες  εξελίξεις στο θέμα της διεκδίκησης του επιδόματος παραμεθορίου για τους υπηρετούντες στο 15ο Σύνταγμα Πεζικού και το θέμα της βαθμολογικής αποκατάστασης των καταταγέντων αξιωματικών στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (Α.Σ.Σ.Υ.) τα έτη 1991 (τάξη 1993) και 1992 (τάξη 1994).   Από την πλευρά της , η κα. βουλευτής τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες της ΕΣΠΕΕ Καστοριάς για την επίλυση τους. Επίσης δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει τον τομέα Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ για όλα τα θέματα που της παραθέσαμε. Τέλος, στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας και επικοινωνίας, δόθηκε υπόσχεση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών και για την από κοινού προσπάθεια να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς .

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Χρήστος Μαρινέλης

Ανθστης (ΤΠΖ)

6944857472

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Ελευθέριος Καράτσογλου

Λγός (ΑΔΒ)

6973279012