Σαβ, Απρ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΘΕΜΑ : Καθυστερήσεις στην Οικονομική Αποζημίωση Στελεχών

1. Μέλη της Ένωσής μας, συμμετείχαν το περασμένο Νοέμβριο ως οδηγοί - συνοδοί για τη διάθεση μέσων στην εταιρία παραγωγής ταινιών «EXPENDABLE 4  M.I.K.E.» για τις ανάγκες κινηματογραφικών γυρισμάτων. Οι συνάδελφοι επικοινώνησαν με το Διοικητικό μας Συμβούλιο, προκειμένου να μεταφέρουν την έντονη ανησυχία τους για τη μη εισέτι νόμιμη οικονομική αποζημίωσή τους, η οποία πρέπει να περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστον:

α. Τις ημέρες μετάβασης και επιστροφής.

β. Τις ημέρες που παρέμειναν εκτός της έδρας τους (16 ημέρες ).

2. Επιπρόσθετα, όπως μας μεταφέρθηκε, με την επάνοδο στις Μονάδες τους, δεν τους χορηγήθηκε κανένα διοικητικό μέτρο στην κατεύθυνση της απαλλαγής τους από τις συνεχόμενες ημερήσιες δράσεις τους ως αναγνώριση της επιπλέον κούρασης και απασχόλησής τους κατά την ως άνω δράση.

3. Αξίζει να σημειωθεί και ανησυχεί πλέον τα ίδια τα εμπλεκόμενα στελέχη ότι, οι Μονάδες τους, όπως τα ίδια πληροφορήθηκαν, δεν απέστειλαν κανένα δικαιολογητικό έγγραφο ή αίτηση στους αρμόδιους οικονομικούς φορείς για τις ως άνω αποζημιώσεις, καθόσον, ως διαδίδεται, δεν υπάρχει εγκεκριμένο κονδύλι για την οικονομική κάλυψη.

ΕΣΠΕΕΠ 701/2022 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ by ΠΟ ΕΣ on Scribd