Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

29
Παρ, Μαρ

ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου  2022

      Αντιπροσωπεία από τις Περιφερειακές Ενώσεις Αττικής της Ομοσπονδίας μας [Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.Τ.Α.),  Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ.Τ.Α.), Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ.Τ.Α.), Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Περιφέρειας Αττικής (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ν.Π.Α.) και Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά Περιφέρειας Αττικής  (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α.)], συναντήθηκε την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), με επικεφαλής τον βουλευτή κ. Νίκο Παπαναστάση, στα γραφεία του στον Περισσό. 

Η συνάντηση έλαβε χώρα μετά από πρόσκληση του ΚΚΕ, προκειμένου να ενημερωθεί από τους ίδιους τους στρατιωτικούς, μέσω των συνδικαλιστικών ενώσεών τους, ενόψει της επικείμενης επισκέψεώς του στα στρατιωτικά νοσοκομεία της Αττικής.

Η αντιπροσωπεία των Ενώσεων της Π.Ο.Ε.Σ. ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στα στρατιωτικά νοσοκομεία της Αττικής, όπως οι ίδιοι τα μετέφεραν στα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών τους, με την ευχή ότι όσο περισσότερο και τακτικότερα αναδεικνύονται και μέσω των πολιτικών κοινοβουλευτικών κομμάτων τόσο γρηγορότερα θα φτάσουν στους έχοντες τη δυνατότητα και την ευθύνη επίλυσής τους.

Μετά το πέρας της συζήτησης η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επέδειξε στην αντιπροσωπεία των Ενώσεων της Π.Ο.Ε.Σ. υλικό από εκθεσιακό μουσείο που ευρίσκεται στην είσοδο των γραφείων του ΚΚΕ, από τη διαχρονική του ιστορία.    

ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΚΕ 20-1-2022 by Anestis Tsoukarakis on Scribd