Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΠΟΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Με αφορμή το υπ'αριθμ. πρωτ. 1620/2021 έγγραφο μας , που προκλήθηκε από   το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε.) και το ερώτημα που κατατέθηκε από το ΚΚΕ, στη ΒτΕ, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σχετικά με την ελλιπή επάνδρωση καρδιολόγου στο 219 ΚΙΧΝΕ,  ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς απήντησε ότι:

Στο 219 ΚΙΧΝΕ, έχει τοποθετηθεί Αξιωματικός Υγειονομικού Ιατρός (ΥΙ) ειδικότητας καρδιολόγου, ο οποίος έχει λάβει, την προβλεπόμενη από το Νόμο, Άδεια Ανατροφής Τέκνου (ΑΑΤ), μέχρι την 29η Μαΐου 2022.

Ανεξάρτητα από αυτό, ήδη από την 10η Ιουνίου τρέχοντος έτους έχει εκδοθεί από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) διαταγή μετάθεσης για το 219 ΚΙΧΝΕ, Αξιωματικού (ΥΙ) ειδικότητας καρδιολόγου, της δύναμης του 424 ΓΣΝΕ. Η τοποθέτησή του, θα υλοποιηθεί με τη λήξη της τρέχουσας εκπαίδευσής του, με εκτιμώμενο χρόνο το τέλος Ιανουαρίου 2022.

Τέλος σας γνωρίζω ότι, για την κάλυψη των αναγκών του 219 ΚΙΧΝΕ διατίθεται, μέχρι 2 φορές την εβδομάδα, Αξιωματικός (ΥΙ) της ειδικότητας της καρδιολογίας, με σχετική διαταγή η οποία έχει εκδοθεί, με μέριμνα του ΓΕΣ, από την 31η Αυγούστου τρέχοντος έτους.

ΚΚΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ 219... by ΠΟ ΕΣ