Τρι, Απρ

ΠΟΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ  :    Μέριμνα Υπέρ Στρατιωτικού Προσωπικού (Μετακίνηση Στελεχών με Λεωφορεία)

ΣΧΕΤ   :    Υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 227/07.06.2022 Έγγραφο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξάνθης

Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

Σας αποστέλλουμε το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.), με το οποίο περιγράφεται ανάγλυφα το πρόβλημα που δημιουργεί η ολοένα αυξανόμενη τιμή των καυσίμων κίνησης στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς των συναδέλφων μας.

Άλλωστε και ειδικότερα για την πόλη της Ξάνθης, γνωρίζετε από πρώτο χέρι τις μεγάλες ανάγκες σε υπηρεσιακά οχήματα (λεωφορεία) για τη μετακίνηση του προσωπικού, καθόσον διατελέσατε Διοικητής του Δ΄ ΣΣ και σας μεταφέρθηκε αυτούσιο το ως άνω αίτημα από την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. την τότε περίοδο, το οποίο και επαναλαμβάνεται.

Κατόπιν των παραπάνω και δεδομένου ότι πρόκειται για ένα δίκαιο και λογικό αίτημα των στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες της Ξάνθης και μεταφέρεται μέσω της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ., αλλά και όλων των συναδέλφων μας του Στρατού Ξηράς, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας και τη διευθέτηση του θέματος, προκειμένου να χρησιμοποιούνται υπηρεσιακά λεωφορεία ή να ναυλώνονται με έξοδα της Υπηρεσίας ιδιόκτητα, ώστε να δοθεί διέξοδος στο οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί αυτή την περίοδο.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Οι κ.κ. βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, προς τις/τους οποίες/ους κοινοποιείται το παρόν έγγραφό μας, παρακαλούνται για την ανάδειξη και ενίσχυση του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

1035 2022 LEOFORIA KAI ESPEEKS by ΠΟ ΕΣ

Espeeks-227-2022006007_pros... by ΠΟ ΕΣ