Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αλεξανδρούπολη, 14 Ιαν 2022

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, αντιπροσωπεία μελών του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΕΠΟΠ Επχία Ρούντσιο Πολυχρόνη, τον Αντιπρόεδρο ΕΠΟΠ Επχία Γεράκη Νικόλαο, τον Γ. Γραμματέα ΕΠΟΠ Λχία Τουρλάκη Ευάγγελο και τον Αν.Γ.Γραμματέα ΕΜΘ Ανθστή Σουράβλη Χαράλαμπο, συναντήθηκε με τον Δκτή της ΧVΙ Μ/Κ ΜΠ ¨ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ¨ Υποστράτηγο Αλεξιάδη Αναστάσιο σε ένα πολύ καλό, εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα.    

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θεμάτων , ο σκοπός ίδρυσης καθώς και οι δράσεις της ΕΣΠΕΕ Έβρου . Τονίστηκαν οι ιδιαιτερότητες της Περιοχής της ΧVΙ Μ/Κ ΜΠ και ο βαθμός επιρροής τους στα στελέχη των ΕΔ που υπηρετούν σ αυτή , αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν το προσωπικό των ΕΔ και τα μέλη των οικογενειών τους .

Ο Δκτης της ΧVΙ Μ/Κ ΜΠ και η ΕΣΠΕΕ Έβρου , δεσμεύτηκαν ότι θα τηρηθούν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας με σκοπό την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων των στελεχών, με συντονισμένες κινήσεις, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, πάντοτε εντός των ορίων των νόμων και των στρατιωτικών κανονισμών .