Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

23
Τρι, Απρ

ΠΟΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η Ομοσπονδία μας, μέρα με τη μέρα αναγνωρίζεται ως η θεσμική εκπρόσωπος των εν ενεργεία στρατιωτικών που ξέρει να αγωνίζεται, να διεκδικεί, να επιλύει προβλήματα. Τί αναζητά ο εκπρόσωπος των πολιτών, ο βουλευτής; Να έχει εκείνη την πληροφορία που θα μπορέσει, ασκώντας τον προσήκοντα κοινοβουλευτικό έλεγχο, να επιλύσει τα προβλήματα των πολιτών που εκπροσωπεί. Ο τ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Πέλλας της ΝΔ, κ. Γιώργος Καρασμάνης αναδεικνύει τα προβλήματα των Ελλήνων εν ενεργεία στρατιωτικών και προκαλεί για απαντήσεις και λύσεις.

Μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 126/2022 έγγραφο της Ομοσπονδίας μας, που προκλήθηκε από το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 15/2022 έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κω (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΩ), σχετικά με την αδυναμία χορήγησης φαρμάκων από τα φαρμακεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου στους συναδέλφους μας του ΠΝ, κατέθεσε αναφορά.

Ομοίως, μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 115/2022 έγγραφό μας, που προκλήθηκε από το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 001/2022 έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Περιφέρειας Αττικής (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ν.Π.Α.), σχετικά με την ανυπαρξία γυναικολογικού τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας (ΝΝΣ) κατέθεσε αναφορά.

Αναμένουμε τις απαντήσεις του ΥΕΘΑ.

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩ by Anestis Tsoukarakis on Scribd

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟ ΝΝΣ by Anestis Tsoukarakis on Scribd