Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

29
Παρ, Μαρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αλεξανδρούπολη, 03 Φεβ 21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Δκτή της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ Ταξίαρχο Κωσταρέλο  Δημήτριο   συναντήθηκε την Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2021 , ο πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσής, Επχίας (ΔΒ) Μοσχοβάκη Ιωακείμ, σε ένα πολύ καλό , εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, ο σκοπός ίδρυσης καθώς και οι δράσεις της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. Τονίστηκαν οι ιδιαιτερότητες των μονάδων του σχηματισμού και ο βαθμός επιρροής τους στα στελέχη που υπηρετούν σ αυτές, αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν το προσωπικό των ΕΔ και τα μέλη των οικογενειών τους. Δόθηκε δε, ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα πίστης τήρησης των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους των εγκαταστάσεων, από το σύνολο του προσωπικού της Ταξιαρχίας.

Ο Δκτής της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ και η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. δεσμεύτηκαν για την τήρηση  ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας με σκοπό την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων των στελεχών  , με συντονισμένες κινήσεις , σοβαρότητα και υπευθυνότητα και πάντα εντός των ορίων των νόμων και των στρατιωτικών κανονισμών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Μοσχοβάκης Ιωακείμ

ΕΠΟΠ Επχίας (ΔΒ)

6932289934

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Ούσιος Θεόδωρος

ΕΠΟΠ Επχίας (ΔΒ)

6937419041

 https://www.scribd.com/document/493247479/ΔΤ-Ε-Σ-ΠΕ-Ε-Ε-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΜΕ-ΤΑΞΧΟ-7ΗΣ