Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

29
Παρ, Μαρ

ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, συναντήθηκε, την Τρίτη 01 Ιουνίου 2021 στο γραφείο του στο Υπουργείο Οικονομικών, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Συνταγματάρχη (ΣΔΓ) Ανέστη Τσουκαράκη και τα μέλη: Αρχιλοχία (ΥΓ) Μωράτη Αθανάσιο, Πρόεδρο του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Φ.) και Αρχιλοχία (ΥΓ) Αγριτέλη Μιχαήλ, Αντιπρόεδρο του ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Φ. και το μέλος της γραμματείας της Π.Ο.Ε.Σ. Ανθυπασπιστή (ΜΗΧ) Τσάκαλο Αναστάσιο.

Αναπτύχθηκε συζήτηση σε ιδιαίτερα φιλικό τόνο όπου αναπτύχθηκαν τα εκκρεμή οικονομικά θέματα που αφορούν στους Έλληνες εν ενεργεία στρατιωτικούς, επί των οποίων, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του κου Υπουργού με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ), παρουσία της αντιπροσωπείας μας, μας μεταφέρθηκε ότι αναμένονται ενέργειες του επισπεύδοντος Υπουργείου (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας).

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας πρότεινε στον κ. Υπουργό να λάβει χώρα τηλεδιάσκεψη μεταξύ της Π.Ο.Ε.Σ., του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, επί της οποίας ο Υπουργός Οικονομικών δέχθηκε με χαρά. Τις επόμενες μέρες η Π.Ο.Ε.Σ. θα απευθύνει πρόσκληση και στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, ώστε να καθορισθεί η ημεροχρονολογία και η ατζέντα των θεμάτων της τηλεδιάσκεψης.

ΠΟΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΙΚ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ 1-6-2021 ΔΤ by ΠΟ ΕΣ on Scribd