Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                              Καστοριά, 4 Φεβρουαρίου 2021

 

       Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΕ Καστοριάς συναντήθηκε με τον Βουλευτή Καστοριάς ΝΔ, κ. Ζήση Τζηκαλάγια, στο γραφείο του στην πόλη της Καστοριάς.

        Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό  κλίμα. Το Δ.Σ. κατέθεσε υπόμνημα και ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, αλλά και για  θέματα που απασχολούν σε γενικό επίπεδο τους στρατιωτικούς, με βάση τις προτάσεις της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.).

     Αναλυτικότερα, στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που διεξήχθη είχαμε την ευκαιρία μεταξύ άλλων, να ενημερώσουμε εκ νέου (δείτε εδώ) τον κ. Βουλευτή σχετικά με τις εξελίξεις του επιδόματος παραμεθορίου για τους υπηρετούντες στο 15ο Σύνταγμα Πεζικού και για το θέμα της βαθμολογικής αποκατάστασης των καταταγέντων αξιωματικών στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (Α.Σ.Σ.Υ.) τα έτη 1991 (τάξη 1993) και 1992 (τάξη 1994).   Από την πλευρά του, ο κ. βουλευτής τόνισε ότι γνωρίζει τα παραπάνω θέματα καθώς τα είχε κομίσει και αναλύσει στον κ. Υ.ΕΘ.Α (δείτε εδώ) στην συνάντηση τους την 21 Μαΐου και  υπογράμμισε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Καστοριάς για την επίλυση τους. Επίσης δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει τον Υ.ΕΘ.Α  κ. Παναγιωτόπουλο Νικόλαο για όλα τα θέματα που του παραθέσαμε το συντομότερο δυνατό. Τέλος, στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας και επικοινωνίας, δόθηκε υπόσχεση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών και για την από κοινού προσπάθεια να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς .

 

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

 

Χρήστος Μαρινέλης

Ανθστής (ΤΠΖ)

6944857472

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Ελευθέριος Καράτσογλου

Λγός (ΑΔΒ)

6973279012