Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

24
Τετ, Απρ

               Η  απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο  ερώτημα, που προκλήθηκε από τη συνέντευξη του Προέδρου του Διοικητικού μας Συμβουλίου στο www.alt.gr, σχετικά με τις ελλείψεις του στρατιωτικού ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, δημιούργησε δυσφορία στους συναδέλφους μας που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, καθόσον διαφαίνεται ότι το πρόβλημα που ανακύπτει δεν γίνεται αντιληπτό από την πολιτική ηγεσία μας.

 

                 Συγκεκριμένα, η επαναλειτουργία του Κ.Ε.Υ.Π. ως κέντρο νεοσυλλέκτων, αυξάνει τις ανάγκες και απαιτήσεις στο χώρο της υγείας, χωρίς αυτές να καλύπτονται από τις ήδη υπάρχουσες δομές (ΣΤ.ΕΠ.). Ως εκ τούτου, η δομή, οργάνωση και λειτουργία της ως άνω υγειονομικής δομής είναι γνωστή και δεν προσφέρει ή βελτιώνει την κατάσταση στο παραμικρό η αναφορά της στο (β) σχετικό.

 

                 Κατόπιν των παραπάνω, επανερχόμενοι στο δίκαιο αίτημά μας που αφορά στην περιορισμένη δυνατότητα του ΣΤ.ΕΠ. Φρουράς Φθιώτιδας να ανταποκριθεί στις αυξημένες υγειονομικές ανάγκες και απαιτήσεις των συναδέλφων μας, επαναδιατυπώνουμε, διεκδικώντας την ουσιαστική αντιμετώπιση του ζητήματος, πάνω από διοικητικές ή άλλες διατυπώσεις, όπως είναι η αναφορά σε Π.Ο.Υ. (Πίνακας Οργανώσεως και Υλικού), ο οποίος άλλωστε (Π.Ο.Υ.) διαμορφώνεται από τις ανάγκες.

 

                 Κλείνοντας, σας υπενθυμίζουμε ότι παρά τις δεσμεύσεις του κ. ΥΦΕΘΑ, στο παραπέντε του κλεισίματος της Βουλής των Ελλήνων, περί οικονομικής κάλυψης των γυαλιών οράσεως των μελών μας, κάτι τέτοιο δεν έχει εισέτι ρυθμιστεί.

 

                 Παρακαλούμε για τις κατά τις αρμοδιότητες ενέργειές σας, ανάδειξης και ενίσχυσης του θέματος.

 

                 Οι κ.κ. βουλευτές της Π.Ε. Φθιώτιδας, προς τους οποίους κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για την κατά την κρίση τους κοινοβουλευτική παρέμβαση.

 

                 Τα Μ.Μ.Ε., προς τα οποία κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για την κατά την κρίση τους ανάδειξη του θέματος.

 

                 Παραμένουμε στη διάθεσή σας για παροχή κάθε πληροφορίας και διευκρίνισης.       

 


espeefstepgialia by ΕΣΠΕΕΦ on Scribd

 

Περισσότερα Άρθρα...