Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                          Τρίτη 25 Οκτ 2022

Με κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως Γερμανού Σακελλαρίδη που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπαχρηστίδη και Εγνατίας, τίμησε η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Καβάλας την 110η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης της Ελευθερούπολης και του Παγγαίου από τον Οθωμανικό ζυγό, τον Οκτώβρη του 1912.

Το στεφάνι κατέθεσε ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Καβάλας ΕΠΟΠ Λχίας (ΠΒ) Θεοδωρίδης Δημήτριος, ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Καβάλας Λγός (ΦΔΒ) Ντουκάκης Γρηγόριος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα του Αγώνα της απελευθέρωσης της πόλης ο Υ.ΕΘ.Α. κ Παναγιωτόπουλος Νικόλαος, οι κ Βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων του Ν. Καβάλας, οι κ Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέριας Καβάλας καθώς και η τοπική Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία.

Στο περιθώριο της τελετής, ο κ. Υ.ΕΘ.Α., συνομιλώντας με το Προεδρείο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Καβάλας, ανέφερε ότι το ΥΠ.ΕΘ.Α. στο επικείμενο Ν/Σ θα συμπεριλάβει πληθώρα άρθρων που θα επιλύουν χρονίζοντα προβλήματα του προσωπικού, καταβάλλοντας μία τιτάνια προσπάθεια προκειμένου να αρθούν τα όποια κωλύματα υπάρχουν, σε συνεργασία με το συναρμόδιο ΥΠ.ΟΙΚ., επ’ ωφελεία των στελεχών, στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας για το προσωπικό.