Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

18
Πεμ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                             

Δράμα, 08 Μαΐου 2022

 

               Γιορτή  της  μητέρας  λοιπόν    σήμερα!  Γιορτή  της  παντοτινής  και  αγνής αγάπης,  της  αφοσίωσης,  της  στοργής  και  της  θυσίας.  Είναι  η  ημέρα  που συνηθίζαμε ή συνηθίζουμε να δείχνουμε την αγάπη μας με διάφορα συμβολικά δώρα όπως ευχετήριες κάρτες με προσωπικά μηνύματα ή μικρά ποιηματάκια, διάφορα  χειροποίητα  αντικείμενα,  μα  πάνω  από  όλα  λουλούδια  γιατί  ενώ αποτελούν ένα υπέροχο δημιούργημα της φύσης συγχρόνως, απευθύνονται στη μητέρα που είναι η προσωποποίηση της φύσης και της γονιμότητας.

 

             Γιορτάζοντας την μητέρα, τιμούμε το ανθρώπινο γένος. Εκφράζουμε κατά τον καλύτερο τρόπο την ευγνωμοσύνη μας για την ζωή που χαρίζει, τις θυσίες που  κάνει  και  για  όλα  αυτά  που  συμβολίζει.  Ακόμα  και  ο  ίδιος  ο  Θεός επισημαίνει την βαθιά εκτίμηση, τον σεβασμό και την βοήθεια που οφείλουμε στους γονείς και ιδιαίτερα στην μητέρα.

 

               Η  ζωή  μας  είναι  γεμάτη  από  δυσκολίες,  εμπόδια,  αποτυχίες,  ατυχήματα αλλά και καλές στιγμές. Σε κάθε μια από αυτές, χωρίς να το θέλουμε αυτή ακριβώς  η λέξη Μάνα έρχεται στο στόμα μας. Αυτή στις καλές στιγμές μας αυτή και στις δύσκολες. Αυτή στις χαρές αυτή και στις λύπες. Είναι λοιπόν αλήθεια αυτό που υποστηρίζει μια εβραϊκή παροιμία αναφέροντας πως ο θεός δεν μπορούσε να βρίσκεται παντού για αυτό δημιούργησε τις μητέρες.

 

             Χρόνια πολλά σε όλες της Μανούλες του κόσμου.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

 

Ούσιος Θεόδωρος

ΕΠΟΠ Επχίας (ΔΒ-ΕΥ)

6937419041

Ο Γεν. Γραμματέας

  

Καραλίδης Θεμιστοκλής    

ΕΠΟΠ Επχίας (ΠΖ)

6989990981