Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αλεξανδρούπολη, 23 Φεβ 21

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι , η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε έχει ξεκινήσει την διαδικασία συγκέντρωσης των απαραίτητων εγγράφων που αφορούν στην εκδίκαση των νυχτερινών μας  την 17 Μαΐου 2021.

Κατόπιν αυτού ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, η καταληκτική ημερομηνία για την συγκέντρωση των εγγράφων για την αγωγή αυτή, μέσω της ένωσης μας ορίζεται η 26 Μαρτίου 2021.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

 α) Στοιχεία πελάτη συμπληρωμένα.

 β) Εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής.

 γ) Βεβαίωση (ή επιμέρους βεβαιώσεις) της Υπηρεσίας από την οποία να    προκύπτουν οι νυχτερινές ώρες κατά τις οποίες απασχολήθηκε το στέλεχος ανά μήνα το διάστημα από 1.1.2017 έως 31.12.2019.

 δ) Μισθοδοτική κατάσταση οιουδήποτε μήνα έτους 2017 (με το παλιό μισθολόγιο) από την οποία να προκύπτει ότι το στέλεχος λάμβανε το επίδομα επιχειρησιακής ετοιμότητας μονάδων και μισθοδοτική κατάσταση οιουδήποτε μήνα έτους 2019 (νέο μισθολόγιο  ν.4472/2017).

 ε) Αντίγραφο τυχόν κατατεθείσας στην Υπηρεσία αίτησης, με την οποία ζητείται η καταβολή της αποζημίωσης νυχτερινής απασχόλησης.

Στ) Αντίγραφο της υποβληθείσας αναφοράς για την βεβαίωση των ωρών νυχτερινής απασχόλησης

Το κόστος συμμετοχής στις ανωτέρω αγωγές (για την κάλυψη των εξόδων κατάθεσης και εκδίκασης από τους συνεργάτες του γραφείου στα κατά τόπον αρμόδια διοικητικά πρωτοδικεία) θα ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ.

Σας καλούμε να εκτυπώσετε, να συλλέξετε και να καταθέσετε άμεσα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προς πληρέστερη διασφάλιση των δικαιωμάτων σας.

Ενημερωτικό Αποζημίωση Νυχτερινής Απασχόλησης Αντωνακόπουλος.doc

Εξουσιοδότηση Αποζημίωση Νυχτερινής Απασχόλησης Αντωνακόπουλος.doc

Στοιχεία ενάγοντος Αποζημίωση Νυχτερινής Απασχόλησης Αντωνακόπουλος.doc

ΑΝΑΦΟΡΑ-ΓΙΑ-ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ.doc

ΑΝΑΦΟΡΑ-ΓΙΑ-ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.doc

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην διεκδίκηση αυτή, όπως επικοινωνήσουν μαζί μας προκειμένου να τους παρέχουμε διευκρινήσεις και κάθε δυνατή βοήθεια

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

 

Μοσχοβάκης Ιωακείμ

ΕΠΟΠ Επχίας (ΔΒ)

6932289934

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Ούσιος Θεόδωρος

ΕΠΟΠ Επχίας (ΔΒ)

6937419041