Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

16
Τρι, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

                                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                            Πειραιάς, 22 Δεκεμβρίου 2022

 Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά αποτελούμενη από τον Πρόεδρό της Παναγιώτη Πετροπουλάκο και τον Αντιπρόεδρο Γεώργιο Λούτσο συναντήθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, με τη βουλευτή Β΄ Πειραιώς του Κ.Κ.Ε. κα Μανωλάκου Διαμάντω καθώς και το μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. αρμόδιο για θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων κ. Μαρκομιχάλη Πέτρο στα γραφεία του κόμματος εντός της Βουλής.

 Η συνάντηση διεξήχθη στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης (για ευχές και γνωστοποίηση προβλημάτων) που πραγματοποίησε η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Πειραιά με στελέχη του Κ.Κ.Ε. (βουλευτές και μη) της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

 Η αντιπροσωπεία μας ενημέρωσε την κα Μανωλάκου και τον κ. Μαρκομιχάλη για όλα τα θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, με την πεποίθηση ότι η ενημέρωση και ο ανοιχτός διάλογος αποτελούν τη βάση για την έναρξη επίλυσης των όποιων προβλημάτων.

 Κατόπιν αυτού τόσο η κα Μανωλάκου όσο και ο κ. Μαρκομιχάλης έχοντας πλήρη επίγνωση όσων τους εκτέθηκαν, δήλωσαν ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια επίλυσής τους, ενώ δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών και η αμφίπλευρη ενημέρωση.