Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α.), Ανθυπασπιστής Παντελής Ζερβούδης, στο ALT.gr.

Κύριε Ζερβούδη ως Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Πειραιά κι από τη μέχρι σήμερα εμπειρία στην περιοχή σας, πείτε μας δυο λόγια για το πώς αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) τη συνδικαλιστική δραστηριότητα σ’ αυτό το χώρο.

Πρώτα απ΄ όλα να σας ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου παρέχετε ώστε να συμβάλλω στην ενημέρωση των συναδέλφων όπως και ευρύτερα για την ίδρυση των Ενώσεων και του έργου που επιτελούν. Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Πειραιά ιδρύθηκε το 2017, με στόχο τη γνωστοποίηση και την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας στρατιωτικούς που υπηρετούν εντός γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. Οι συνάδελφοι, όπως είναι λογικό σε καθετί καινούριο, αρχικά υπήρξαν δύσπιστοι, επιφυλακτικοί και φοβισμένοι θα μπορούσα να πω απέναντι στη διείσδυση του συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις. Στην πορεία όμως βλέποντας την ισχύ και τη δυναμικότητα των Ενώσεων σε συλλογικό επίπεδο, καθώς και τις επιτυχίες σε επίλυση θεμάτων που άπτονται των συμφερόντων τους, έδωσαν και δίνουν το παρόν συνεχώς ενισχύοντας με την εγγραφή τους τις Ενώσεις μας πανελλαδικά... Διαβάστε όλη τη συνέντευξη