Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΑΡΘΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς, 18 Μαΐου 2020

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα συναντήθηκε, τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, με τον κ. Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχο Ι. Καλογερόπουλο Π.Ν στο γραφείο του τελευταίου, στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Η συνάντηση διεξήχθη στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που πραγματοποιεί η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Πειραιά με τους κ.κ. Διοικητές, των οποίων οι μονάδες διοίκησής τους  ευρίσκονται εντός των γεωγραφικών ορίων  της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα. Η Ένωση ενημέρωσε τον κ.Διοικητή τόσο για τους στόχους που έχει θέσει, όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και ειδικότερα στην υπηρεσία της αρμοδιότητάς του, στοχεύοντας στην επίλυση αυτών. Από την πλευρά του ο κ. Διοικητής τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες για την επίλυση τυχόν προβλημάτων, ενώ δόθηκε δέσμευση κι από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών τους. Στόχος είναι η από κοινού προσπάθεια να επιλύονται τα όποια ζητήματα απασχολούν τους στρατιωτικούς, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν οι νόμοι και στρατιωτικοί κανονισμοί.

ΕΣΠΕΕΠΠΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΔΙ... by ΠΟ ΕΣ on Scribd