Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

29
Παρ, Μαρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

                                                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Την 4η Απριλίου 2023, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Δημήτριος Γάκης υποδέχθηκε τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, Στυλιανό Κάλλα και Κωνσταντίνο Πλόχωρο, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Λέρο.

 Η συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και κατά τη διάρκεια της   γνωστοποιήθηκαν τόσο ζητήματα πανελλαδικού ενδιαφέροντος, όσο και ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ε.Δ. που υπηρετεί σε Μονάδες της περιφερειακής ενότητας Καλύμνου.

 Ο κ. βουλευτής έδειξε ότι γνωρίζει τα περισσότερα εκ των ζητημάτων που τέθηκαν, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας και διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία τους, λόγω και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, δημιουργούν πρόσθετα βάρη στα στελέχη των ΕΔ και τις οικογένειές τους, όπως μας ανέφερε. θα είναι αρωγός μας στην επίλυση των ζητημάτων που μας απασχολούν. Τέλος επιδόθηκε από την αντιπροσωπεία της Ένωσής μας, ενημερωτικό σημείωμα τόσο για τα ζητήματα μας που σχετίζονται με την Περιφερειακή ενότητα Καλύμνου, όσο και υπόμνημα της ΠΟΕΣ στο οποίο αναφέρονταν προβλήματα πανελλαδικού ενδιαφέροντος.

 Κλείνοντας, αφού ευχαριστήσαμε τον κ. βουλευτή για την πραγματοποίηση της συνάντησης, δόθηκε και από τις δύο πλευρές η υπόσχεση ότι ο δίαυλος επικοινωνίας θα συνεχιστεί προς όφελος των εν ενεργεία στελεχών των Ε.Δ. της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου.