Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

20
Σαβ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

                                                                                             Λέρος, 17 Μαΐου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

       Την 7η Μαΐου 2023, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, αποτελούμενη από τον πρόεδρο και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα , Στυλιανό Κάλλα και Σπυρίδωνα Κρητικό, συναντήθηκε στη ν. Λέρο με τον υποψήφιο βουλευτή Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τέως Υφυπουργό Τουρισμού κ. Γεώργιο Νικητιάδη.  

        Η συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και κατά τη διάρκεια της  γνωστοποιήθηκαν τόσο ζητήματα πανελλαδικού ενδιαφέροντος, όσο και ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ε.Δ. που υπηρετεί σε Μονάδες της περιφερειακής ενότητας Καλύμνου.

        Ο τέως υπουργός έδειξε ότι γνωρίζει τα περισσότερα εκ των ζητημάτων που τέθηκαν, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας και διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία τους, λόγω και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, δημιουργούν πρόσθετα βάρη στα στελέχη των ΕΔ και τις οικογένειές τους και, όπως μας ανέφερε, θα είναι αρωγός μας στην επίλυση τους. Τέλος επιδόθηκε από την αντιπροσωπεία της Ένωσής μας, ενημερωτικό σημείωμα για τα ζητήματα των στελεχών που υπηρετούν στην Περιφερειακή ενότητα Καλύμνου.

        Κλείνοντας, ευχηθήκαμε στον κ. Νικητιάδη καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές για τον ίδιο και για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ευχαριστήσαμε για την πραγματοποίηση της συνάντησης και μας δόθηκε η υπόσχεση ότι ο δίαυλος επικοινωνίας θα συνεχιστεί προς όφελος των εν ενεργεία στελεχών των Ε.Δ. της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου.

                                                                                     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Στυλιανός Κάλλας

Σημαιοφόρος (Ε)

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Πλόχωρος

ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΠΖ)