Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Κατερίνη, 20 Ιουλίου 2020

Με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα και κλιμάκιο του κόμματος, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, στο περιθώριο του 29ου Αντιιμπεριαλιστικού  Διημέρου της ΚΝΕ στο Στόμιο, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Βασίλη Μαυρίδη, τον Γενικό Γραμματέα, Νεκτάριο Γκούσκο και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Δημοσθένη Γερογιάννη, η οποία ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ για τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων τους.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν μεταξύ :άλλων τη μη καταβολή της νυχτερινής εργασίας παρά το γεγονός ότι από τον Ιανουάριο του 2017 έχει θεσπιστεί νόμος ο οποίος δεν εφαρμόζεται, το αμετάθετο των στρατιωτικών με τη συμπλήρωση 25 χρόνων πραγματικής υπηρεσίας και σειρά άλλων θεμάτων που αφορούσαν  σε εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εκφράστηκε επίσης προβληματισμός  στο ενδεχόμενο  κατάργησης ή περιορισμού του συνδικαλισμού.

Ο κ. Κουτσούμπας  τόνισε πως το ΚΚΕ τιμά και  αναγνωρίζει την προσφορά των στρατιωτικών για την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Χώρας και πρόσθεσε  ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να μείνουν προσηλωμένες στο σκοπό τους, που είναι η υπεράσπιση της Πατρίδας και να μη συμμετέχουν σε αποστολές  οργανισμών.

Ο Γ. Γραμματέας, διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία ότι  θα συνεχίσει να αναδεικνύει προβλήματα τους σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και να  πιέζει για την επίλυση τους.

ΕΣΠΕΕΠ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΓ ΚΚΕ ΔΤ by ΠΟ ΕΣ on Scribd