Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

18
Πεμ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χίος, 05 Μαΐου 2022

 

        Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χίου.

        Αφού ενημερώθηκε από τους Διευθυντές των σχολείων κ. Μονογιούδη Σταύρο (Διευθυντής Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου) και κ. Νικήτα Ιωάννη (Διευθυντή Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Χίου), για θέματα σχετικά με την λειτουργία του σχολείου και τις καθημερινές δυσκολίες που οφείλει να αντιμετωπίσει το εργαζόμενο προσωπικό (αφανείς ήρωες), η Ένωση παρενέβη με τη δωρεά 50 κιλών ρυζιού. Επίσης διαβεβαίωσε τη διεύθυνση του σχολείου, ότι οι παρεμβάσεις της Ένωσης για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και την κατά το δυνατόν καλύτερη διαβίωση του προσωπικού θα συνεχιστούν άοκνα, καθώς η Ένωση διακατέχεται από πνεύμα ανησυχίας. 

        Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους παραγωγούς των Σερρών, οι οποίοι επιθυμούν να μείνουν ανώνυμοι (αφανείς ήρωες), καθώς και τον Αλέξανδρο Παντελίδη ο οποίος αποδείχθηκε αρωγός επί του θέματος, προκειμένου να συγκεντρωθεί η παραπάνω δωρεά.

 

 

 

       -Ο-            

 

 

Προέδρος

 

 

 

 

 

Κουτσουράδης Νικόλαος

                                                    

 

ΕΠΟΠ Επχίας (ΠΖ)

 

 

6975593281