Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

27
Δευ, Μαρ

Συνέντευξη παραχώρησε ο Προέδρος της ΕΣΠΕΕΧΙ στην Εκπομπή του ΑΝΤ1 Αιγαίου "Άσπρο και Μαύρο" για θέματα όπως:

1. Αμίαντος

2. Ανισότητα στα Επιδόματα Αλεξιπτωτιστών και Βατραχανθρώπων.

3. Διευκόλυνση των στελεχών Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

4. Γενικά για την ίδρυση και τις δράσεις της ΕΣΠΕΕ Χίου.

 

Για το επίδομα των Χριστουγέννων τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου  στην Εκπομπή του ΑΝΤ1 Αιγαίου "Άσπρο και Μαύρο".

Παρακολουθείστε το Απόσπασμα:

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Χίος, 05 Οκτ 2022

          O Πρόεδρος το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους στην σχολή Chios Karate Academy και ιδιαίτερα στον κ. Ιωάννη Τσαρούχα για την δωρεά ειδικού δαπέδου ασφαλείας Τatami.

         Η αμεσότητα στο κάλεσμα μας, μας συγκίνησε και απέδειξε την ανιδιοτελή προσφορά της σχολής στην τοπική κοινωνία. Η παρούσα συνεργασία ελπίζουμε να είναι η αρχή ενός ταξιδιού αλληλεγγύης.

           Η δωρεά του ειδικού δαπέδου ασφαλείας Τatami. θα αξιοποιηθεί ώστε να επενδυθεί ΟΛΟ το δάπεδο του γυμναστηρίου του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Χίου, ώστε να επιτευχθεί στο ακέραιο η ασφαλής και ευχάριστη παιδαγωγική διαδικασία.

          Για άλλη μια φορά δεχτείτε την ευγνωμοσύνη και τις  ευχαριστίες μας.  Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης στην αξιόλογη και αξιέπαινη προσφορά σας. Είμαστε σίγουροι για την εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά γνωρίζοντας την ευαισθησία σας.  

                         Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Νικόλαος Κουτσουράδης

ΕΠΟΠ Επχίας(ΠΖ)

6975593281

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Nικόλαος Μαυρίδης

ΕΜΘ Αλχίας(ΔΒ)

6973791303

Η πρόληψη σώζει ζωές.
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου (ΕΣΠΕΕΧΙ) εξασφάλισε για όλο το Προσωπικό που υπηρετεί στην Χίο αλλά και για τους συζύγους Στρατιωτικών ένα οικονομικό πακέτο για εξέταση με υπέρηχο στον προστάτη.
 
Επωφεληθείτε της προσφοράς η οποία ισχύει για τον μήνα Σεπτέμβριο ο οποίος είναι μήνας πρόληψης καρκίνου του προστάτη.
Το ποσό είναι πολύ δελεαστικό ώστε να μπορούν να εξεταστούν όλοι.
Η προσφορά δεν ισχύει μόνο για τα μέλη της Ένωσης.
Γιατί στην υγεία δικαίωμα έχουν ΌΛΟΙ.

      

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χίος, 26 Αυγούστου 2022

          Ο καρκίνος του Προστάτη αποτελεί τον πιο συχνό καρκίνο του άντρα και την δεύτερη αιτία θανάτου μετά τον καρκίνο του πνεύμονα. Δυστυχώς δεν δίνει ΚΑΝΕΝΑ σύμπτωμα όσο ακόμη είναι έγκαιρα. Περίπου 1 στους 30 άντρες με καρκίνο του προστάτη άνω των 50 ετών θα πεθάνει τελικά από καρκίνο του προστάτη.

         Σήμερα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά αν ανιχνευθεί σε πρώιμα στάδια. Η ακριβής αιτία του καρκίνου του προστάτη δεν είναι γνωστή, ωστόσο υπάρχουν τρόποι πρόληψης Ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος του προστάτη έχει καθιερωθεί από δεκαετίες. Στόχος του είναι να μειώσει τις πιθανότητές σας να πεθάνετε από καρκίνο του προστάτη.

          Ο Σεπτέμβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του Προστάτη ενώ η 15η Σεπτεμβρίου ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη.

         Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου κατόπιν συνεννοήσεως με την Διεύθυνση του Διαγνωστικού εργαστηρίου ¨Μαγνητικής Τομογραφία Χίου¨ εξασφάλισε,για τον μήνα Σεπτέμβριο, ένα ελκυστικά προνομιακό πακέτο (υπέρηχο) για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων & των μελών των οικογενειών τους ώστε η τιμή αυτή να αποτελέσει κίνητρο για να εξεταστούν ΟΛΟΙ. Η εξέταση θα γίνεται κατόπιν ραντεβού και με την επίδειξη του στρατιωτικού βιβλιαρίου.

           

Η πρόληψη είναι το κλειδί!!!

Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αποτελούν την καλύτερη θεραπεία, καθώς όταν ο καρκίνος του προστάτη εντοπιστεί σε αρχικά στάδια, είναι ιάσιμος σε ποσοστό 95%!

Η προσφορά ισχύει για όλο το προσωπικό της περιφερειακής ενότητας Χίου διότι στην υγεία και στην ζωή έχουμε δικαίωμα ΟΛΟΙ.

 

 

    -Ο-
    Προέδρος
   

 

Κουτσουράδης Νικόλαος

    ΕΠΟΠ Επχίας (ΠΖ)
    6975593281

 

 

 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διαγνωστικό εργαστήριο ¨Μαγνητικής Τομογραφία Χίου¨  

Τηλ. +30 22710 81981         e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση Αεροπόρου Ροδοκανάκη 38, Φάρκαινα, 82100 Χίος

 

Περισσότερα Άρθρα...