Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα, 23 Ιουνίου 2021

Aγαπητέ κύριε Κουτσουράδη ,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη συμβολή σας στο έργο του Κέντρου Ενημέρωσης & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – «Χάρισε Ζωή». Μέσα από την αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου σε συνεργασία με το Δήμο, την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου με την υποστήριξη συλλόγων και εθελοντών αιμοδοτών του νησιού και είχατε την ευγενή καλοσύνη να μας προσκαλέσετε μπόρεσαν να ενημερωθούν και να εγγραφούν νέοι εθελοντές δότες, διευρύνοντας έτσι την εθνική και παγκόσμια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Γνωρίζοντας ότι με κάθε επιπλέον εθελοντή είναι πιθανόν να σώσουμε μια ζωή, επιβάλλεται να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μεγαλώσουμε όσο γίνεται τη δεξαμενή εθελοντών δοτών και να γίνει στο μέλλον η λευχαιμία παρελθόν.

Η συμβολή σας είναι και πολύτιμη και απαραίτητη, γι αυτό και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε τη σθεναρή και αμέριστη υποστήριξή σας και σε επόμενες εκδηλώσεις που θα διοργανώσετε.

Συνεχίζουμε μαζί γιατί κάθε ζωή μετράει!!!

Με εκτίμηση

Για το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή»

ΕΣΠΕΕΧΙ ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ Επιστολή Προς κ Κουτσουράδη by ΠΟ ΕΣ on Scribd