Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

29
Παρ, Μαρ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ  :    Μέριμνα Στρατιωτικού Προσωπικού.

  1. Συνεχώς καταφθάνουν στην Ένωσή μας παράπονα από μέλη μας όσον αφορά την αδυναμία προμήθειας διαγνωστικών τεστ αντιγόνου (self-test) λόγω έλλειψης απ΄ τα φαρμακεία της Χίου.
  1. Συγκεκριμένα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, οι μαθητές θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει διαγνωστικό έλεγχο αντιγόνου (self-test) 24 ώρες πριν την είσοδο τους στη σχολική Μονάδα που φοιτούν. Μετά από επικοινωνία μας με γονείς αλλά και με τον φαρμακευτικό σύλλογο Χίου διαπιστώσαμε ότι υπάρχει έλλειψη σε διαγνωστικά με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να μην μπορούν να εισέλθουν στις σχολικές Μονάδες μέχρι και την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022.  
  1. Κατόπιν τούτων, η Ένωση μας γενόμενη κοινωνός του έντονου  προβληματισμού των στελεχών και έχοντας στη σκέψη της ότι πολλά είναι τα περιστατικά που καθημερινώς δημοσιοποιούνται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφορικά με την νόσηση, την ταχύτητα μετάδοσης της μετάλλαξης Όμικρον covid-19 , αλλά και των νέων μέτρων πρόληψης κατά του covid-19, παρακαλούμε όπως δοθεί άδεια στο προσωπικό το οποίο η σύζυγος ή ο σύζυγος εργάζεται ούτως ώστε να μείνουν στο σπίτι για την φύλαξη των τέκνων τους όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η έλλειψη των self-test στα φαρμακεία της Χίου.
  1. Η ΠΟΕΣ στην οποία κοινοποιείται το έγγραφο παρακαλείται  για την ανάδειξη του ως άνω προβλήματος προκειμένου να δοθεί πάγια και οριστική λύση.
  1. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας

Νικόλαος Κουτσουράδης             Θεοφάνης Μαρτίνης

ΕΠΟΠ Επχίας (ΠΖ)                        Ανθστής (ΤΧ)

6975593281                                6981570983