Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

16
Τρι, Απρ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

 

 

 

Καστοριά, 26 Νοεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                               

      Την 26η Νοεμβρίου 2021, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), αποτελούμενη από το μέλος του τμήματος της Κεντρικης Επιτροπής του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας κ. Γουλή Θεόδωρο, το μέλος της γραμματείας περιοχής Δυτικής Μακεδονίας κ. Κανάτσιο Ιωάννη και τον Γραμματέα Τομεακής Επιτροπής Καστοριάς-Βοΐου κ. Χατζηδαμιανό Κων/νο,  στην πόλη της Καστοριάς.

        Η συνάντηση διεξήχθη κατόπιν αιτήματος της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, σε συνέχεια των επαφών  που πραγματοποιεί το ΚΚΕ με πρωτοβάθμιες Ενώσεις Στρατιωτικών.

         Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε ανταλλαγή απόψεων, ενώ η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δήλωσε για ακόμη μια φορά ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια επίλυσης των θεμάτων που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν εντός των γεωγραφικών ορίων της περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ενώ  δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών των δύο πλευρών και η αμφίδρομη ενημέρωση.

 

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Χρήστος Μαρινέλης

Ανθστής (ΤΠΖ)

6944857472

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Ελευθέριος Καράτσογλου

Λγός (ΑΔΒ)

6973279012