Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

18
Πεμ, Απρ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Δράμας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ.), Επιλοχίας Παπαδόπουλος Ιωάννης, στο ALT.gr.

Κύριε Παπαδόπουλε Ιωάννη ως Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Δράμας κι από τη μέχρι σήμερα εμπειρία στην περιοχή σας, πείτε μας δυο λόγια για το πώς αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) τη συνδικαλιστική δραστηριότητα  σ’ αυτό το χώρο.

Ως πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΔ και εκ μέρους όλου του ΔΣ της Ένωσης θέλω να σας ευχαριστήσω για το βήμα που μας δίνεται. Είναι ένας ακόμα τρόπος να γίνει γνωστή η ύπαρξη και το έργο των περιφερειακών ενώσεων.

Ο συνδικαλισμός στην περιφέρειά μας ήταν γνωστός εδώ και αρκετά χρόνια, πριν ακόμα δημιουργηθούν οι περιφερειακές  ενώσεις. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει ακόμη και σήμερα κόσμος που δεν γνωρίζει γιαυτό. Όταν ξεκινήσαμε την ίδρυση της Ένωσης το 2017 υπήρχε ο φόβος του νέου. Δυσκολίες υπήρχαν και υπάρχουν. Παρ’ όλα αυτά εμείς συνεχίζουμε και είμαστε δίπλα στο συνάδελφο και την οικογένειά του για ν αναδείξουμε και ν’ αντιμετωπίσουμε μαζί τα όποια προβλήματα... Διαβάστε όλη τη συνέντευξη