Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΘΕΜΑ:     Προσωπικό – Διοικητικά (Καθυστέρηση πληρωμής των υπηρεσιών  αποτροπής μεταναστευτικών ροών)

ΣΧΕΤ.:     α.     Ν.4472/2017 (ΦΕΚ Α΄ 74) , «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων ν.4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις».

                β.     Υπ. Αριθ. 17/2020 έγγραφο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε.

                γ.     Υπ. Αριθ. 18/2020 έγγραφο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε.

                δ.     Υπ. Αριθ.  04/2021 έγγραφο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε.

                ε.     Υπ. Αριθ. 06/2021 έγγραφο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε.

                στ.    Υπ. Αριθ. 86/2021 έγγραφο της ΠΟΕΣ

 

        Αγαπητές συναδέλφισσες.

        Αγαπητοί συνάδελφοι.

        Η Ένωσή μας, με το παρόν, επανέρχεται στο θέμα της μη εισέτι αποζημίωσης του στρατιωτικού προσωπικού που εκτελεί υπηρεσίες αποτροπής μεταναστευτικών ροών, αποζημίωσης ύψους μόλις 13,22€ ανά ημέρα υπηρεσίας.

        Υπενθυμίζεται ότι, το ως άνω θέμα έχει αναδειχθεί από την Ένωσή μας πλείστες των φορών κατά το παρελθόν [ιδέτε (β) έως (ε) σχετικά], χωρίς ωστόσο να δοθεί λύση από την ΣΥ και παρά την παρέμβασή σας με το (στ) όμοιο.

        Επισημαίνεται και παρακαλούμε για την υπερθεμάτιση από πλευράς σας, καθόσον πρόκειται για ευρύτερου ενδιαφέροντος ότι, το εν λόγω θέμα προστίθεται σε μια στοιβάδα προβλημάτων που αντιμετωπίζει το στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στις Μονάδες του Έβρου και αφορούν στην μη εισέτι αποζημίωση για τη νυκτερινή εργασία και την μη αναγνώριση-θεσμοθέτηση της υπερωριακής τους εργασίας.

        Παρακαλούμε για τις κατά την αρμοδιότητά σας ενέργειες, προτεραιοποιώντας την επίσπευση των διαδικασιών αποζημίωσης των συναδέλφων μας για

 

             τις παρεχόμενες υπηρεσίες αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών.