Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ειδική Άδεια (Εορταστική κ. ΥΕΘΑ)

 

            Τα τελευταία χρόνια, συνηθίζεται και έχει πλέον καθιερωθεί, ο εκάστοτε κ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ) να χορηγεί πέραν των προβλεπομένων, ειδική άδεια θέματος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς και του Πάσχα.

 

            Έτσι και φέτος, χορηγείται η εν λόγω εορταστική άδεια σε όλα τα στελέχη των ΕΔ, συμπεριλαμβανομένων των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) που τελούν σε εκπαίδευση.

 

            Συνάδελφοί μας, ΕΠ.ΟΠ. του Στρατού Ξηράς (ΣΞ) της προηγούμενης παραγράφου, επικοινώνησαν με το Διοικητικό μας Συμβούλιο (ΔΣ), προκειμένου να μεταφέρουν την πικρία και αδικία που αισθάνονται, σε σχέση με τους αντίστοιχους ΕΠ.ΟΠ. της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), καθόσον οι μεν πρώτοι λαμβάνουν δεκαήμερη ειδική άδεια απουσίας (από 23.12.2022 έως 02.01.2023), οι δε δεύτεροι  λαμβάνουν δεκαεπταήμερη ειδική άδεια απουσίας (από 22.12.2022 έως και 08.01.2023).

 

            Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας, προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι ΕΠ.ΟΠ. του ΣΞ να λάβουν, ομοίως, δεκαεπτά ημέρες ειδικής άδειας απουσίας, σε απόλυτη αντιστοιχία με τους συναδέλφους τους της ΠΑ.

ESPEEF EIDIKI ADEIA by ΕΣΠΕΕΦ on Scribd

 

            Η ΕΣΠΕΕΦ παραμένει πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επί του θέματος.