Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΘΕΜΑ : Μη καταβολή Εκπαιδευτικού Επιδόματος στους ΕΠΟΠ Αεροπορίας (5η ΣΕΙΡΑ)

1. Σας γνωρίζουμε ότι η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.Τ.Α. ενημερώθηκε, από νέους συναδέλφους μας που κατετάγησαν στην  Πολεμική Αεροπορία  ως Επαγγελματίες  Οπλίτες (ΕΠΟΠ), για το γεγονός ότι  μετά την ολοκλήρωση της βασικής τους εκπαίδευσης στην 124 ΠΒΕ (Τρίπολη), αν και έλαβαν Φύλλα Πορείας, για εκπαίδευση ειδικοτήτων, σε διάφορες Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας (διάρκειας από εβδομάδες έως και αρκετούς μήνες), δεν έχουν μέχρι και σήμερα αποζημιωθεί για τις ημέρες εκπαίδευσής τους.

2. Συγκεκριμένα, οι   ανωτέρω   συνάδελφοί   μας,   (διαφόρων   ειδικοτήτων) διαμαρτύρονται για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση καταβολής του πλήρους χρηματικού   ποσού   που   τους   αναλογεί   και   αφορά   στο   εκπαιδευτικό   τους επίδομα και στα φύλλα  μετακίνησής τους (φύλλα πορείας) από την 1η Νοεμβρίου 2021.

3. Παρακαλούμε για   τη   θεσμική   παρέμβασή   σας,   προς   επίλυση   του του ανωτέρω σοβαρού θέματος, καθότι η αντιμετώπιση των βιοποριστικών και εργασιακών προβλημάτων καθώς και η εξασφάλιση με τον παραπάνω τρόπο καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των Συναδέλφων μας στρατιωτικών, αποτελεί τον  ακρογωνιαίο λίθος για την απερίσπαστη και επιτυχή εκτέλεση των σοβαρών καθηκόντων τους.