Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΣ

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Με την παρούσα αίτησή μου σας γνωρίζω ότι, αφού έλαβα γνώση του καταστατικού, όπως τούτο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Π.Ο.Ε.Σ. (www.poes.gr), επιθυμώ να με γράψετε ως μέλος στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας που επέλεξα παραπάνω.
Περαιτέρω με την παρούσα δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι:
α. Δεν είμαι εγγεγραμμένος σε άλλη περιφερειακή ένωση στρατιωτικών και
β. Έχω λάβει γνώση και συμφωνώ με τα αναγραφόμενα όπως αυτά αναφέρονται στη διπλανή στήλη της αιτήσεως (Δήλωση Συγκατάθεσης-Υπεύθυνη Δήλωση).

Δεν έχετε αποδεχτεί την Δήλωση Συγκατάθεσης

1. Με την παρούσα αίτησή μου και έχοντας λάβει γνώση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου περί την τήρηση και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, δηλώνω υπεύθυνα τα κάτωθι:
α. Συμφωνώ και χορηγώ ρητώς τη συγκατάθεσή μου για τη νόμιμη επεξεργασία των παραπάνω αναγραφόμενων δεδομένων, σύμφωνα με το 4624/19 και τον κανονισμό της ΕΕ 2016-679 (GDPR) και μόνο για τους κάτωθι λόγους:
(1) Τήρηση στατιστικών στοιχείων των μελών της Ένωσης.
(2) Συμπλήρωση του Μητρώου Μελών της Ένωσης.
(3) Ενημέρωση της Ομοσπονδίας και διασταύρωση στοιχείων στο πλαίσιο απαιτούμενων ενεργειών για συνδρομή μέλους, στο πλαίσιο των καθοριζομένων στο άρθρο 30Γ, παρ.12 του ν. 1264/82.
β. Εξουσιοδοτώ την Ένωση για τη μέσω ΠΟΕΣ γνωστοποίηση των απαιτούμενων στοιχείων μου στον οικείο μισθοδοτικό φορέα, στο πλαίσιο άρθρων 6, παρα.2 και 30Γ, παρα.12 του ν.1264/1982, προκειμένου όπως ενεργοποιηθεί διαδικασία παρακράτησης μηνιαίας συνδικαλιστικής εισφοράς μέλους μέσω της μισθοδοσίας.
γ. Δεν επιτρέπω:
(1) Την τήρηση ή επεξεργασία των ανωτέρω προσωπικών μου δεδομένων για άλλους λόγους πέραν των προαναφερθέντων, δίχως την προηγούμενη έγγραφη ενημέρωσή μου στο πλαίσιο δήλωσης συναίνεσης ή διαφωνίας μου.
(2) Τη γνωστοποίηση ή διαβίβαση των ανωτέρω στοιχείων σε άλλον, πέραν της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) και αυτό μόνο για τους λόγους που προβλέπει η οικεία νομοθεσία και το καταστατικό της Ένωσης.
δ. Γνωρίζω ότι υποχρεούμαι να ενημερώσω το συντομότερο δυνατό και με το προσφορότερο μέσο την ανωτέρω Ένωση για την περίπτωση που επέλθει μεταβολή των έναντι αναγραφόμενων στοιχείων μου.
ε. Αποδέχομαι ανεπιφύλακτα την έγγραφη ή προφορική επικοινωνία και ενημέρωση εκ μέρους της Ενώσεως ή της Ομοσπονδίας προς τα στοιχεία επικοινωνίας που έχω δηλώσει, ειδικώς δε για οποιοδήποτε έγγραφο με αφορά, αυτό να μου κοινοποιείται με ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Η ΕΝΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .
Invalid Input

Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος σε άλλη συνδικαλιστική πρωτοβάθμια ένωση στρατιωτικών και ούτε μου παρακρατείται συνδρομή από άλλη συνδικαλιστική ένωση στρατιωτικών.

captc
Refresh Invalid Input