Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

24
Τετ, Απρ

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Υπηρεσιακό έγγραφο της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΥΠΕΘΑ δικαιώνει αυτό που από αρχές Ιουνίου 2020 διακήρυττε η Ομοσπονδία μας (δείτε εδώ) σχετικά με το μισθολόγιο των συναδέλφων μας ΕΜΘ που προήχθησαν προσφάτως στο βαθμό του Ανθυπολοχαγού.

Όπως και σε πλείστες άλλες περιπτώσεις, η Ομοσπονδία μας τόνισε προς όλες τις κατευθύνσεις και με έντονη φωνή ότι το θέμα με την αναπροσαρμογή του μισθολογίου για τον νέο βαθμό των ΕΜΘ δεν είναι νομικό, άρα δεν χρήζει δικαστικής βοήθειας και παρέμβασης, αλλά βούλησης και χρόνου υλοποίησης, αφού δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και προς τούτο ζητούσε από όλες και όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα χρήματά τους και που δίδονται αυτά, μακρυά από κινήσεις που ίσως δημιουργήσουν τετελεσμένα που δύσκολα αντιστρέφονται.  

Η Ομοσπονδία μας σε συνέχεια της επιτυχημένης εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.), κατά τη διάρκεια της οποίας, ήδη από τη 15η Νοεμβρίου 2019, ανακοινώθηκε και από συναδέλφους που με πάθος, μεράκι και χρόνο από την προσωπική τους ζωή, προσπαθούν να βελτιώσουν τη ζωή όλων μας, η πρόθεση των ΥΠΕΘΑ και ΥΠΟΙΚ να διευθετήσουν την ανοικτή μισθολογική εκκρεμότητα που δημιούργησε η προαγωγή των συναδέλφων μας ΕΜΘ και να φέρει σύντομα νομοθετική διάταξη θεραπείας.

Όλοι μαζί, με ενότητα και ομοψυχία, συνεργασία και αλληλεγγύη, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Η συνεχής μονόπλευρη επίθεση το μόνο που καταφέρνει είναι να κουράζει τον/την συνάδελφο που περιμένει αγώνες και διεκδίκηση των δικαιωμάτων του και των συμφερόντων του. 

Η Ομοσπονδία μας πλάι πλάι με άλλες ενώσεις και φωνές θα παρακολουθούν την εξέλιξη και θα σας ενημερώσουν σχετικά. Τίποτα ακόμη δεν τελείωσε.