Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

17
Δευ, Ιουν

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα Ομαδικού Παραθερισμού στην Κρακοβία – Βαρσοβία μέσω CLIMS

1. Σας γνωρίζεται, ότι στο πλαίσιο λειτουργίας της Υπηρεσίας Παραθερισμού Προσωπικού Ε.Δ. – CLIMS, προγραμματίζεται η υλοποίηση ομαδικού παραθερισμού, στην Πολωνία, όπως αναλύεται παρακάτω:

Εξαήμερο ομαδικό πρόγραμμα Κρακοβία - Βαρσοβία από 17 έως 22 Ιουν 21, για 30 – 40 άτομα το οποίο περιλαμβάνει:

α. Διαμονή 6 ημέρες – 5 νύχτες, με ημιδιατροφή, σε κεντρικά ξενοδοχεία. Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Κρακοβία και δύο (2) στη Βαρσοβία αντίστοιχα.

β. Ξεναγήσεις στα πιο γνωστά σημεία και αξιοθέατα της Κρακοβίας, στα Αλατορυχεία Βιελίτσκα, στο Άουσβιτς καθώς και στα πιο επιβλητικά αξιοθέατα της Βαρσοβίας.

γ. Μεταφορές με λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος

δ. Εισιτήρια εισόδων ξεναγήσεων ε. Ελληνόφωνοι ξεναγοί

ε. Αεροπορικά εισιτήρια, Αθήνα – Κρακοβία και Βαρσοβία – Αθήνα

2. Δικαίωμα αίτησης συμμετοχής έχει το σύνολο του στρατιωτικού (εν ενεργεία και εν αποστρατεία) και πολιτικού (εν ενεργεία και συνταξιούχων) προσωπικού των Ε.Δ.

3. Το κόστος συμμετοχής επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τους συμμετέχοντες, είναι υπολογισμένο για 30 άτομα (ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων), θα τροποποιηθεί ανάλογα με τον τελικό αριθμό συμμετεχόντων κι αναλύεται ως εξής:

α. Κόστος συμμετοχής προγράμματος, σε δίκλινο δωμάτιο 420 ευρώ ανά άτομο, ενώ για μονόκλινα ή τρίκλινα δωμάτια θα υπολογιστεί κατόπιν αιτήματος.

β. Κόστος αεροπορικού εισιτηρίου, το οποίο θα καθοριστεί κατόπιν των αιτήσεων με ελάχιστο εκτιμώμενο ποσό τα 250 ευρώ, στο οποίο θα περιλαμβάνεται μία βαλίτσα 23 κιλών, μία χειραποσκευή 8 κιλών, φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων. Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι ομαδικά και εκδίδονται από την Υπηρεσία παραθερισμού. Σε περίπτωση που η πόλη αφετηρίας δεν είναι η Αθήνα τα εισιτήρια εκδίδονται σε συνεννόηση με την Υπηρεσία.

γ. Πέραν των ανωτέρω δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος.

4. Τυχόν ακυρωτικά τέλη καθορίζονται από τη φιλοξενούσα χώρα και την αεροπορική εταιρεία αντίστοιχα.

5. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν, απευθείας, αίτηση στο ΓΕΕΘΑ/Β1/ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ Ε.Δ. – CLIMS, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.». Συνημμένα αποστέλλεται υπόδειγμα αίτησης, καθώς και λεπτομέρειες του προγράμματος. Τα ανωτέρω έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ (www.geetha.mil.gr), στο πεδίο Θέματα Προσωπικού/Clims – Παραθερισμός Εξωτερικού.

6. Η αίτηση πρέπει να είναι συμπληρωμένη με λατινικούς – κεφαλαίους χαρακτήρες και με στοιχεία όπως αναγράφονται στα ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήρια για τους στρατιωτικούς και τα παιδιά κάτω των 12 ετών ή ταυτότητες για τους λοιπούς συμμετέχοντες). Σε ότι αφορά προσωπικά δεδομένα τηρείται καθ’ όλα η κείμενη νομοθεσία.

7. Προκειμένου να εξασφαλιστούν ίδιες προϋποθέσεις συμμετοχής, μοναδικό κριτήριο επιλογής προσωπικού είναι η ημερομηνία και ώρα λήψης της αίτησης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Υπηρεσίας.

8. Ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 05 Μαϊ 21 και ώρα 09:00 π.μ.. Νωρίτερα της καθοριζόμενης ημερομηνίας, καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή. Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων δεν ορίζεται, παρά μόνο όταν συμπληρωθούν οι θέσεις.

9. Κύριο μέλημα της Υπηρεσίας και του Οργανισμού CLIMS, είναι η ασφαλής διοργάνωση και διεξαγωγή των ομαδικών προγραμμάτων παραθερισμού. Για το λόγο αυτό έχουν ήδη συζητηθεί τα μέτρα προστασίας που θα υιοθετηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η υγεία του συνόλου του προσωπικού και των συμμετεχόντων. Επιπρόσθετες πληροφορίες για τα μέτρα θα καθοριστούν από τη φιλοξενούσα χώρα, βάσει της εξέλιξης της πανδημίας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων - οδηγιών που θα υφίστανται τη δεδομένη χρονική περίοδο στον τόπο διεξαγωγής των προγραμμάτων. Η Υπηρεσία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη φιλοξενούσα χώρα με σκοπό την πλήρη και εκτεταμένη ενημέρωση των συμμετεχόντων και η οποία θα πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι και την αναχώρηση των συμμετεχόντων.

10. Συνεπώς, λόγω αλλαγών στα πλάνα πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών, υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνιών του προγράμματος, με απόκλιση μίας εβδομάδας.

11. Πέραν των ανωτέρω η υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος θα επιτευχθεί αυστηρά εάν το επιτρέπουν οι επιδημιολογικές συνθήκες και οι κυβερνητικές οδηγίες αμφότερων των κρατών.