Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι

Παρά τις επανειλημμένες και με διαφόρους τρόπους (τροπολογία, δυσφήμιση, τρομοκρατία, αγωγές, μηνύσεις κλπ) να φιμωθεί η Ομοσπονδία μας, αλλά με όπλο την εμπιστοσύνη που όλες και όλοι διαχρονικά δείχνετε στην Π.Ο.Ε.Σ. και το έχετε αποδείξει, η τακτική που ακολουθεί προς όφελος όλων των στρατιωτικών και όχι ωφελιμιστικά για ολίγους, ανακοινώνεται και εσείς οι ίδιες/ίδιοι αποφασίζετε, συνεχίζει να αποδίδει καρπούς.

Όπως κατά τις πρόσφατες εορτές του Πάσχα κάποιοι είδαν να πιστώνονται από το ΓΕΣ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς σημαντικά ποσά, που δεν ήταν τίποτα άλλο από τους τόκους των αναδρομικών, που όφειλε η πολιτεία να καταβάλει, σε εκτέλεση δικαστικής απόφασης επί αγωγής που κατέθεσε σημαντικός αριθμός από εσάς, καθ΄ υπόδειξη και με προτροπή της Π.Ο.Ε.Σ., έτσι και το τρέχον καλοκαίρι κάποιοι θα κάνουν διακοπές χωρίς το άγχος των οικονομικών, αφού σημαντικά ποσά πιστώνονται από το ΓΕΣ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. 

Συνεχίστε να δείχνετε εμπιστοσύνη στην ΠΟΕΣ. Ήδη έχετε ξεχωρίσει ποιος, πού, πότε, με ποιον τρόπο και γιατί αγωνίζεται και διεκδικεί για όλες και όλους σας. Σας ευχαριστούμε.

Εγγραφόμαστε στις Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών. Δυναμώνουμε τη φωνή μας.