Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

18
Πεμ, Απρ

ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 16 Ιουλίου 2020

Με τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κ. Κυριάκο Βελόπουλο και τον Βουλευτή Ανατολικής Αττικής αυτής, κ. Αντώνη Μυλωνάκη, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Συνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη, τον Γενικό Γραμματέα, Επισμηναγό Ιωάννη Κατσανεβάκη και τα μέλη του ΔΣ, Ανθυπασπιστή Παντελή Ζερβούδη, Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α.), Λοχία Βασίλειο Μαυρίδη, Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.), Ανθυπασπιστή Νεκτάριο Γκούσκο, Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.) και Πλοίαρχο Νικόλαο Ντίγκο, εκ μέρους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ.Τ.Α.).

Κατά τη συζήτηση που αναπτύχθηκε, η αντιπροσωπεία μας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τον βουλευτή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για τα ερωτήματα που καταθέτουν στη Βουλή των Ελλήνων, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αναδεικνύοντας προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες στρατιωτικούς επιδιώκοντας τη λύση τους και κατέθεσε υπόμνημα με τα μείζονα τρέχοντα προβλήματα.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο βουλευτής γνώρισαν ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας μας και των περιφερειακών ενώσεων – μελών της για την επίλυση των διαχρονικώς άλυτων προβλημάτων που μας απασχολούν και θα συνεχίσουν τις παρεμβάσεις τους, με όλα τα μέσα και τρόπους που διαθέτει το Ελληνικό κοινοβούλιο.

Στο τέλος της συνάντησης δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών, προκειμένου από κοινού να ασκείται πίεση σε όλα τα θεσμικά όργανα ώστε να αναδειχθούν οι προβληματισμοί και οι λύσεις που προτείνονται.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 15-7-2020 by ΠΟ ΕΣ on Scribd