Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

23
Τρι, Απρ

ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 16 Ιουλίου 2020

Με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας αυτού, κ. Νίκο Παπαναστάση και το μέλος της Επιτροπής Άμυνας, Γιάννη Ντουνιαδάκη, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στα γραφεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Συνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη, τον Γενικό Γραμματέα, Επισμηναγό Ιωάννη Κατσανεβάκη και τα μέλη του ΔΣ, Ανθυπασπιστή Παντελή Ζερβούδη, Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α.), Λοχία Βασίλειο Μαυρίδη, Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.), Ανθυπασπιστή Νεκτάριο Γκούσκο, Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.) και Πλοίαρχο Νικόλαο Ντίγκο, εκ μέρους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ.Τ.Α.).

Κατά τη συζήτηση που αναπτύχθηκε, η αντιπροσωπεία μας ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα και την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τα συνεχόμενα ερωτήματα που καταθέτουν στη Βουλή των Ελλήνων, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αναδεικνύοντας, μέσω της Ομοσπονδίας μας και των περιφερειακών ενώσεων – μελών της, προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες στρατιωτικούς επιδιώκοντας τη λύση τους και κατέθεσε υπόμνημα με τα μείζονα τρέχοντα προβλήματα.

Τόσο ο Γεν. Γραμματέας όσο και ο βουλευτής και το μέλος της Επιτροπής Άμυνας του ΚΚΕ, γνώρισαν ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας μας, και των περιφερειακών ενώσεων – μελών της, όπως άλλωστε διαχρονικά πράττουν, για την επίλυση των άλυτων προβλημάτων που μας απασχολούν και θα συνεχίσουν τις εντατικές παρεμβάσεις τους, με όλα τα μέσα και τρόπους που διαθέτει το Ελληνικό κοινοβούλιο.

Στο τέλος της συνάντησης δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών, προκειμένου από κοινού να ασκείται πίεση σε όλα τα θεσμικά όργανα ώστε να αναδειχθούν οι προβληματισμοί και οι λύσεις που προτείνονται.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΚΕ 15-7-2020 by ΠΟ ΕΣ on Scribd