Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΠΟΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 779/2020 έγγραφό μας (δείτε εδώ) το θέμα με τη μη καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους υπηρετούντες στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, έρχεται στη ΒτΕ, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, από το ΚΚΕ, ως εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών

Θέμα: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

     Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.) και συγκεκριμένα στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (Κ.Ε.Π.Π.)., το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση, δεν έλαβε την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, όπως αυτή προβλέπεται με την από 30-3-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α΄75) «Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού».

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. Υπουργοί, τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για την καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για το προσωπικό που υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας;

Οι Βουλευτές

Παπαναστάσης Νίκος

Παφίλης Θανάσης

ΚΚΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣ... by ΠΟ ΕΣ on Scribd