Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΠΟΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1820/2020 έγγραφό μας, το οποίο προκλήθηκε από το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 306/2020 έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ.), με το οποίο ζητήθηκε η ραφή όλων των υποχρεωτικών στολών που πρέπει να φέρουν οι στρατιωτικοί να γίνεται στο 700 ΣΕ, έρχεται, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου στη ΒτΕ, με ερώτημα του ΚΚΕ, ως εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας 

Θέμα: Ραφή στολών των στελεχών του Στρατού Ξηράς από το 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο 

Σύμφωνα με έγγραφα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ.), αλλά και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), επισημαίνεται η αδυναμία των στελεχών του Στρατού Ξηράς να αγοράσουν στολές από το εμπόριο, λόγω του αυξημένου κόστους.

Στα έγγραφά τους ζητούν όπως το 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο (700 ΣΕ) αναλάβει, μετά την πρόσληψη ανάλογου αριθμού υπαλλήλων, τη ραφή τουλάχιστον των βασικών υποχρεωτικών στολών των στελεχών του Στρατού Ξηράς, όπως προβλέπει το σχετικό ΠΔ 18/2015. 

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση ώστε να εξασφαλιστεί η ραφή των βασικών υποχρεωτικών στολών των στελεχών του Στρατού Ξηράς από το 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο; 

Οι Βουλευτές

Παπαναστάσης Νίκος

Παφίλης Θανάσης

ΚΚΕ 700ΣΕ ΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΛΩΝ by ΠΟ ΕΣ on Scribd