Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

24
Τετ, Απρ

Ανταποκρινόμενοι ως επιχείρηση στην πολύτιμη προσφορά των μελών των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στο έθνος και την χώρα μας, κυρίως σε αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο, έχουμε ετοιμάσει την εξής ειδική έκπτωση, αυστηρά, μόνο για την ΠΟΕΣ και όλα τα μέλη της:

Ειδική συνολική έκπτωση 38%-40%, από τις αρχικές μας τιμές, για όλους τους τύπους δωματίων, για όλο το χρόνο (καλοκαιρινή και χειμερινή περίοδο).

Για να ελέγξετε το ύψος της έκπτωσης που σας προσφέρουμε, παρακαλώ, στην επίσημη μηχανή κρατήσεων του ξενοδοχείου μας, στο link https://kriti.reserve-online.net/, δείτε την πλήρως ευέλικτη τιμή, για διαμονή μίας (1) ημέρας και συγκρίνετε αυτή την τιμή, με την χαμηλότερη τιμή που θα εμφανιστεί αφού εισάγετε τον ειδικό εκπτωτικό που έχουμε δημιουργήσει για εσάς.

Ο ειδικός αυτός κωδικός, είναι ο εξής: POES

Ειδικότερα, για μονοήμερες διαμονές, η έκπτωσή σας είναι μεταξύ του 37,8% και του 38,0%, ενώ για δύο ή περισσότερες ημέρες, η έκπτωσή σας είναι μεταξύ του 40,1% και του 40,3%.

Οι παραπάνω εκπτώσεις, θα είναι σταθερές, τόσο για το 2020, όσο και για το 2021, για όλα τα μέλη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και για τις οικογένειές τους, μόνο για ιδιωτική χρήση.

Με εκτίμηση,

Yvette Szoke
Reservation & Front Office Supervisor
 
Kriti Hotel
Niki Giannouli SA
 
Nikiforou Foka & Kiprou Str.
73100 Chania Crete
Greece