Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

20
Σαβ, Απρ

ΠΟΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγαπητές συναδέλφισσες - Αγαπητοί συνάδελφοι.

Όσοι εμπιστεύτηκαν την Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ) αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΡΟΔ.), δικαιώνονται.

Η νομοθέτηση της νυκτερινής απασχόλησής μας ήδη γνωρίζετε ότι έχει ένα όνομα: Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.). Με βάση αυτή την ιστορική νομοθέτηση κάποιοι το περασμένο διάστημα παραπληροφορούσαν λέγοντας ότι η Π.Ο.Ε.Σ. σας έλεγε να μην διεκδικήσετε τίποτα δικαστικά.  

Η Π.Ο.Ε.Σ. πάντα σας προέτρεπε και πάντα σας προτρέπει να διασφαλίζετε τα δικαιώματά σας με κάθε νόμιμο μέσο. 

Οι αποφάσεις που σήμερα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας, αποδεικνύουν ότι όσες και όσοι εμπιστεύθηκαν την Π.Ο.Ε.Σ. ήδη έχουν λαμβάνειν την αποζημίωση της νυκτερινής τους απασχόλησης, με διόλου ευκαταφρόνητα ποσά, από τον Ιανουαρίο του 2017. 

Ωστόσο σημαντική νίκη της Π.Ο.Ε.Σ. και μόνο της Π.Ο.Ε.Σ. είναι αυτό που η Π.Ο.Ε.Σ. και μόνο η Π.Ο.Ε.Σ. ζήτησε και δικαστικώς για ακόμη μία φορά πρωτοποριιακά εξασφάλισε για όλες και όλους προσέφυγαν και προσφεύγουν μέσω της Π.Ο.Ε.Σ.. Διακόσια (200) ευρώ για κάθε μία και κάθε έναν ξεχωριστά.  Σε καλή μεριά λοιπόν και να εμπιστεύεστε την Π.Ο.Ε.Σ. και τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις της  όπως κάνετε πάντα.