Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

22
Τρι, Ιουν

Ξάνθη, 01 Ιουνίου 2021         

Πρόσκληση

σε Γενική Συνέλευση

 

          Ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 11 του καταστατικού της Ένωσης

συγκαλεί

γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση των μελών της Ένωσης την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 και ώρα 11:00 σε χώρο που έγκαιρα θα γνωστοποιηθεί, λαμβάνοντας υπόψη τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα αποφυγής της διασποράς του κορονοϊού.

          Σε περίπτωση μη απαρτίας στον ίδιο χώρο και ώρα, την 25 Ιουλίου 2021.

          Σε περίπτωση και δεύτερης μη απαρτίας, καταληκτικά την 01 Αυγούστου 2021, με θέματα:         

  1. Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης γενικής συνέλευσης.
  2. Απολογισμός έργου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. για τα έτη 2019-20.
  3. Επικύρωση οικονομικού απολογισμού – ισολογισμού ετών 2019-20 και ψήφιση προϋπολογισμού έτους 2021.
  4. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου με βάση την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.
  5. Τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης.
  6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη όλων των οργάνων της Ένωσης (εφορευτική επιτροπή, εξελεγκτική επιτροπή, διοικητικό συμβούλιο, αντιπροσώπων της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών).

          Δηλώσεις υποψηφιοτήτων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την 18 Ιουν 21.

 

         Με εκτίμηση

         Ο Πρόεδρος

 

    Βάιος Τσαπρούνης

Ανθυπολοχαγός (ΥΠ-Π)

     τηλ. 6947401286

Ξάνθη, 04 Δεκεμβρίου 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

        

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, μεταφέρει το παρακάτω κείμενο, αναρτημένο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αφορά σε τέκνο συναδέλφου μας (ΕΜΘ Αλχίας με ΑΜ: 9462).

 

 «Ο μικρός μας πρίγκιπας Καλομοίρης Μανωλης 4,5 ετών από το Ηράκλειο Κρήτης διαγνώστηκε με σάρκωμα EWING αριστερού μηριαίου οστού.

Χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίζεται στην Παιδοαιματολογικη Κλινικη του ΠΑΓΝΗ αλλα χειρουργικά κρίνεται απαραίτητη η μετάβαση του σε εξειδικευμένο κέντρο στο Munster της Γερμανίας καθώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Το κοστολόγιο ανέρχεται στις 113.000 ευρώ και πρεπει να καλυφθει εως τις 10 Ιανουαριου 2021, μέρος του οποίου πιθανον να καλυφθεί από τον ασφαλιστικό φορέα.

Ο μικρός μας φίλος χρειάζεται την στήριξη όλων μας καθώς η οικογένεια αδυνατεί να το καλύψει.

Ας γίνουμε όλοι μας Άγιοι Βασίληδες κι ας κάνουμε το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο στον μικρό μας πρίγκιπα.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ!!!

Ακόμα και μια απλή κοινοποίηση είναι πολύ σημαντική.

Κατά καιρούς έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί ενωμένοι! Ας το κάνουμε για μια ακόμη φορά!

πληροφορίες:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ:6982775004

Τραπεζα Πειραιως

IBAN:GR 8201711150006115145359965

Δικαιούχος: Μικρός Πρίγκιπας

Αιτιολογία κατάθεσης: Καλομοίρης Μανώλης»

 

          Όπως και στο παρελθόν, έτσι και σήμερα, απευθυνόμαστε σε όλες και όλους σας, διότι είμαστε σίγουροι ότι η κοινωνική σας ευαισθησία και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο -πόσο μάλλον σε ένα παιδί 4,5 χρονών- δεν θα προσπεράσουν την παρούσα έκκλησή μας.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
   
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
   
   
Τσαπρούνης Βάιος Τσίμπλας Απόστολος
Ανθλγός (ΥΠ-Π) Λγός (ΔΒ)
τηλ. 6947401286 τηλ. 6944502598

 


          Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, την 04 Δεκεμβρίου 2020 μεταφέρθηκε το ποσό των €150,00 από τον τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης σε αυτόν της «Μικρός Πρίγκιπας Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» για τον Καλομοίρη Μανώλη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

          Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι έγινε αποδεκτό, από την εταιρεία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», το αίτημά της Ένωσης για παροχή έκπτωσης 5% στα μέλη της με κάθε αγορά από τα super market ΜΑΣΟΥΤΗΣ, με χρήση της mas card (η οποία ήδη παρέχει 6ευρες δωροεπιταγές με τη συλλογή 200 πόντων).

           Κατόπιν των παραπάνω, καλούμε τα μέλη της Ένωσης που διαθέτουν στην κατοχή τους (τα ίδια ή μέλος της οικογενείας τους) την υπόψη κάρτα (mas card), να αποστείλουν το ονοματεπώνυμό τους και τον αριθμό της κάρτας πχ:

Παπαδόπουλος Δημήτριος 12345678

(σε περίπτωση που η κάρτα ανήκει σε μέλος της οικογενείας, όπως στη σύζυγο, αποστέλλονται τα στοιχεία του δικαιούχου μέλους της Ένωσης και της συζύγου)

στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ένωσης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για να προβούμε στις απαιτούμενες ενέργειες ενεργοποίησης της έκπτωσης.

          Όσα μέλη δεν έχουν στην κατοχή τους mas card, μπορούν να εκδώσουν δωρεάν σε οποιοδήποτε κατάστημα του ΜΑΣΟΥΤΗ μία νέα και να μας αποστείλουν το ονοματεπώνυμο τους και τον αριθμό της.

 

Με εκτίμηση

 

Για το ΔΣ

Ανθλγός (ΥΠ-Π) Βάιος Τσαπρούνης, Πρόεδρος

Λγός (ΔΒ) Απόστολος Τσίμπλας, Γεν. Γραμματέας