Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

27
Σαβ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, συναντήθηκε την Τέταρτη 17 Ιούνιου 2020, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Επχία (ΔΒ) Μοσχοβάκη Ιωακείμ και τον Γεν. Γραμματέα, Επχία (ΔΒ) Ούσιο Θεόδωρο, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη και της παρουσίας του στον Έβρο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν συνολικά το προσωπικό των Ελληνικών ΕΔ, ενώ έμφαση δόθηκε στα ιδιαίτερα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς σε μία δύσκολη περίοδο, σε μία δύσκολη περιοχή, όπως είναι η ακριτική περιοχή του Έβρου, υπερασπίζοντας την εδαφική ακεραιότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματα του Ελληνικού λαού. Μεταξύ αυτών η απλήρωτη υπερωριακή απασχόληση και νυχτερινή εργασία, ζητήματα συνυπηρέτησης συζύγων, μεταθέσεων, στέγασης του προσωπικού, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, προβλήματα καθημερινής διαβίωσης στα στρατόπεδα κα. Επίσης , προβλήματα που αναδείχθηκαν με την όξυνση της κατάστασης στον Έβρο, όπως π.χ. η έλλειψη ατομικού εξοπλισμού που κλήθηκε να καλύψει το προσωπικό από την τσέπη του.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε την αναγνώριση του ΚΚΕ στο έργο που προσφέρει η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. υπό αντίξοες συνθήκες και τη στήριξη στον αγώνα για συλλογική εκπροσώπηση , για ανάδειξη των καθημερινών προβλημάτων και τη διεκδίκηση των λύσεών τους.

Από την πλευρά της η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε., ευχαρίστησε θερμά τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τη σταθερή, ουσιώδη και έμπρακτη στήριξη του ΚΚΕ στις διεκδικήσεις μας.

ΕΣΠΕΕΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΓ ΚΚΕ ΔΤ by ΠΟ ΕΣ on Scribd