Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

26
Παρ, Απρ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΘΕΜΑ : Ασφαλτόστρωση Επαρχιακής Οδού προς Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΥ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ – ΑΝΧΗ (ΠΖ) ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

Αξιότιμη Κυρία Αντιπεριφερειάρχη.

Κατόπιν συναντήσεων μας στα πλαίσια επαφής με τους φορείς του Νομού, σας έχουμε αναφέρει και καταθέσει με σχετικό υπόμνημα προβλήματα τα οποία απασχολούν συναδέλφους που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, όπου και εσείς από την πλευρά σας έχετε σταθεί αρωγός τόσο στην προώθηση όσο και στην επίλυση των θεμάτων αυτών.

Ένα από τα διαχρονικά και πάγια αιτήματα που βρίσκονται στην ατζέντα του Δ.Σ. της Ένωσή μας είναι η ασφαλτόστρωση της οδού που οδηγεί από την επαρχιακή οδό Κατερίνης – Λιμένας Λιτοχώρου προς το Πεδίο Ασκήσεων (Καναπίτσα), το οποίο αποτελεί δυσχέρεια μετακίνησης τόσο στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό όσο και στους σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών οι οποίοι πραγματοποιούν την θερινή στρατιωτική τους εκπαίδευση στην περιοχή.

Αν και δεν είναι αποκλειστικά στη περιοχή ευθύνης της Π.Ε. Πιερίας επιθυμούμε την συνδρομή σας να σταθείτε αρωγός και συνεργάτης με τους υπεύθυνους φορείς για την δυνατή επίλυση του θέματος που τελικός αποδέκτης εκτός από τους στρατιωτικούς θα είναι και οι αγρότες της περιοχής, που σε μία τέτοια μόνιμη εγκατάσταση θα προστατεύσει τις αγροτικές καλλιέργειες που βρίσκονται εκατέρωθεν της οδού λόγω της συχνής διέλευσης στρατιωτικών βαρέων οχημάτων.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας, την ενημέρωσή μας σε ποιο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται το παραπάνω αίτημα και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία.

ΕΣΠΕΕΠ 455/2020 ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΕΣΠΕΕΠ by ΠΟ ΕΣ on Scribd