Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

26
Παρ, Απρ

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Τη 17.3.2021 η Ομοσπονδία μας εξέδωσε το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 347/2021 έγγραφό της, το οποίο ανήρτησε στην ιστοσελίδα της (www.poes.gr), στο οποίο, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε σελίδα στο facebook, συνδιαχειριστής της οποίας φέρεται να είναι και πρόσωπο, στρατιωτικός συνδικαλιστής, που δεν ανήκει στην Ομοσπονδία μας.

Στη σελίδα αυτή αναρτάται τη 16.3.2021 έγγραφο της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ.

Η ως άνω ανάρτηση, δημιούργησε σύγχυση στους αναγνώστες της, όπως και ο ίδιος παραδέχεται, αφού αναρτήθηκαν περί τα 178 σχόλια, μεταξύ των οποίων ενδεικτικά:

- «τι σημαίνει ζητούν επίκαιροποιηση γνωρίζεις; Εγώ δεν το καταλαβαίνω όπως τό θέτουν. και επίσης δεν ξέρω αν αυτό καθυστερεί και όχι να προχωρά την διαδικασία».

- «δεν δινει καμμια εξηγηση γιατι δεν το υπεγραψε και ξαφνικα το ΥΠΕΘΑ βγαζει ένα χαρτι που ξερουμε πολύ καλά ότι σημαινει ενα χρονο καθυστερηση».

-  Αυτό που λέω είναι ότι ενδεχομένως έχει οριστικοποιηθεί και δε ζητάνε επικαιροποίηση για το 20.».

- «Το ότι δεν βάζουν μέσα το ’20 (ενώ στο προηγούμενο εγγραφο το είχαν) για εμένα δείχνει ότι δε ζητούν επικαιροποίηση για το συγκεκριμένο έτος …».

- «Για μενα είναι ξεκαθαρο: Κοροιδια καταμουτρα …. το ιδιο ακριβως χαρτι εστειλε περσι το ΥΠΕΘΑ στα Επιτελεια με στοιχεια εως το 2023… γιατι τωρα ζητανε ως το 2025;;;; απ ότι αντιλαμβανομαι επαναπαυομαστε με αυτό το χαρτι και δεν παμε δικαστικα».

- «μας έχουν βάλει και τρωγομαστε μεταξύ μας για ένα αυτονόητο πράγμα που έπρεπε να είχε τελειώσει χτες».

- «Τελική ευθεία ήταν και του Νοεμβρίου και τπτ δεν έγινε ακόμα. Από τέτοιες κινήσεις χορτάσαμε. Δυστυχώς μετά από τόσους μήνες και την βαθιά απογοήτευση που μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε δεν θα ήταν περίεργο αν παραπονεθούμε πάλι και να πούμε ωραία άλλο ένα χαρτί από την ΓΔΟΣΥ μετά από τέσσερις μήνες που ακόμα δεν έγινε τππτ με το πρώτο. Τι να σκεφούμε; Αν υπάρχει κάποια άλλη ερμηνεία πολύ θα ήθελα να την διαβάσω πάντως και εύχομαι να κάνω λάθος». 

Την 23.3.2021 ο ως άνω συνδιαχειριστής Σπαράγγης Ιωάννης, θεωρώντας ότι τα αναγραφέντα στο έγγραφό μας στοιχεία, στοιχειοθετούν μια ανεξήγητη εμπάθεια προς το πρόσωπό του, και ότι επιδιώκουμε να τον στοχοποιήσουμε υπηρεσιακά και να τον καταστήσουμε υπόλογο απέναντι στους συναδέλφους με ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, χωρίς να διευκρινίζει επακριβώς το γιατί και με ποια γεγονότα, απέστειλε εξώδικο στην Ομοσπονδία μας, στον Πρόεδρο και στον Γεν. Γραμματέα του ΔΣ.

Μέχρι και σήμερα η Ομοσπονδία μας και συνάδελφοι που την υποστηρίζουν, έχουν περάσει πολλές φορές την πόρτα των δικαστικών μεγάρων, για διάφορους λόγους, μετά από δικόγραφα συναδέλφων. Μία πάνω – μία κάτω δεν θα αλλάξει τον αριθμό.

Θα έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε τί θα μας πει ο κ. Σπαράγγης Ιωάννης, ως συνδιαχειριστής της σελίδας, μαζί με τους άλλους συνδιαχειριστές και συντονιστή της, για τα επαίσχυντα, εξυβριστικά, συκοφαντικά και απειλητικά σχόλια που επέτρεψαν να δημοσιευτούν.

Εν αναμονή λοιπόν.

Υ.Γ. Τα προβλήματα των συναδέλφων δεν επιλύονται με αγωγές, εξώδικα και μηνύσεις σε βάρος συναδέλφων. Ο «εχθρός» δεν είναι ο συνάδελφος, αλλά το πρόβλημα. 

ΣΠΑΡΑΓΓΗΣ ΚΑΤΑ ΠΟΕΣ by ΠΟ ΕΣ on Scribd